Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan, hogy ha valakinek új párja lesz, az ex barátnője ráír az új barátnőjére, hogy eláztassa és még képernyőmentéseket is küld neki?
Én is csináltam ilyet... az exem egy erőszakos állat volt - nyilván nem az első hónapban, sőt az első évben derült ki, hanem szépen lassan összeköltözés után.
Agresszív, kiabál, belerúg a bútorba - végül erőszak történt, ezután rögtön szakítottam, és igen írtam az új nőjének.
Nem lenézően, nem agresszívan, csak néhány egyszerű mondatot, hogy velem mi történt és vigyázzon.
Eltelt csomó idő, majd a semmiből visszaírt, hogy igazam volt. KÖSZ - a francba.
Csak egy a baj. Nem biztos, hogy az igazságot írja ám le. Összehord róla minden mocskot, de hogy hiteles legyen, egy két tényleges rossz tulajdonságát is odaírja a pasinak, azt onnantól kezdve hisz neki, mert ha már ezek igazak, akkor biztos a többi is.
Ilyet csak az csinál, akinek piszkálja a csőrét, hogy túlléptek rajta. Bűntetni kéne az ilyet.
Ja ha nem photoshop. Elég élethűen lehet photoshoppolni. Amellett meg ahogy mondatokból kiragadott kontextusok is lehetnek, lehetnek olyan fotók, amikbe bármi bele magyarázható.
Csak irígy, sértett, buta, primitív, magánélettelenek tesznek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!