Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy lelkitars?
Szívesen válaszolok, de akkor egy kicsit ezoteria is lesz :)
Sok lélek szívesen születik le egymás közelébe életeken át, valószínűleg az öcséd is ezért lett az öcséd, és a barátnőd ezért keveredett hozzád.
Teljesen jól van ez így, elég ha ennyire "szinte testvérként" kijönnek egymással.
Első válaszoló. Szerintem túl megy a szinte testvéri dolgon. Öcsém barátnője hozta fel a dolgot múltkor, hogy szerinte nem normális, hogy ennyit vannak és beszélnek egymással, ha csak sógorok lesznek.
Ezzel én is így vagyok. Az, hogy látszik a ,,szikra,, köztük kicsit zavaró. Nevetnek egymás viccein, mindenben egyeternek bármiről is legyen szó. Múltkor teljesen tök úgy ölelték meg egymást mintha több lenne ami. De valószínűleg én gondolom túl és belém fészkelte magát a gondolat hogy ok esetleg lehetnének egy pár
Nem az első vagyok, hanem a #4-es, de ha már feltűnt mindkettőtöknek mivelhogy túl mutat a viselkedésük a barátságon akkor ott valószínű valami több is van. Lehet az puszta vágy, pótlék féleszerűsség, akár az bizgatja őket, hogy egyetértenek sok mindenben.
Akkor lesz gond ha elkezdenek célozgatni, flörtölni vagy egymást emlegetik állandóan nektek.
Én inkább eltüntetném a csajt az életemből. Aztán meglátnád, hogy összejönnének-e.
Valószínűleg titkolnák, de mint írtam jelek mindig vannak.
Azt, hogy a "sógornőd" mit tesz az az ő dolga, de én nem maradnék a csajjal együtt.
Igen.Első pillanattól éreztem,hogy ő bizony a másik felem.Boldogabbak lettek a napjaim,meggyógyított a traumákból,amiken keresztülmentem.
Az az érzés,amikor valóban azt hiszed megtaláltad a nagy Ő-t.De volt pár probléma sajnos,másfelé mentünk mindketten.
Neki van kapcsolata,én szingli vagyok,néha beszélünk,a jó viszony megvan,még ha titkon érzem is ő lenne számomra a tökéletes.De erre már nem sok esély van.
wtf ember ilyen nem létezik....
az egyik minimum dugni akar a másikkal csak ott vagy 3. keréknek az ember ösztön lény ez van én szépen lekopnék és keresnék egy olyan nőt akivel úgy kijövök mint az öcséd a nőddel ők meg hagy tegyék össze amilyük van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!