Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakivel akár hónapokig is úgy tűnik, hogy teljesen egy az utatok, utána mégse működik a dolog?
Létezik olyan, hogy az első néhány hónapban úgy tűnik, hogy megfogtátok az isten lábát, mert olyan a társatok, hogy minden fontos kérdésben egyeztek: ugyanazok a dolgok érdekelnek, ugyanolyan a zenei ízlésetek, ugyanazokat az ételeket szeretitek, ugyanaz a hobbitok, ugyanolyan az életről való felfogásotok, jól megy a szex, utána viszont néhány hónappal később valahogy mégse mennek jól a dolgok?
Vagy akiket ennyire egymásnak teremtett a sors, azok együtt is maradnak hosszú évekig?
Hajjajj elég sokszor.
Sok esetben első időkben az ember odáig van a másikért, aztán ahogy tisztul a kép egyre több hibát lát meg.
Érdekes dolog ez. Eleve azt látom, hogy manapság már nem jut el a hónapokig sem az ember. Nagyon hamar azt mondja a másik fél, hogy viszont látásra és már el is tűnik.
De ott van egy ismerősöm, ráadásul nő. Mostanában nagyon el volt tűnve.
Mint kiderült, a párja akivel 10+ éve együtt voltak, egyik nap bejelentette, hogy talált mást és innentől ne keressék egymást. Nem voltak házasok, de már közös életük volt és nem fiatalok, hanem 50-60-as éveikben járó felnőttek.
5. Nem, meglátják a saját hibáikat, de azon már eleget szenvedtek magukban, most nem írják ki ide, mert azt tudják, ők miben hibáztak, mit csináltak rosszul, és nem is ez a lényeg egy ilyen kérdésben.
Volt ilyen igen, sokszor, de ami mondjuk nem a rózsaszín köd miatt érződött örökké tartó szerelemnek, olyan kettő volt és mindkettő 5 másodpercig tartott kb :D Az egyik srácot tökéletesnek láttam, mert az előzőekhez képest az is volt, nekem előtte csak életképtelenekkel jártam, akik utálták az életet. Ő meg egy normális srác volt életcélokkal, munkával, egzisztenciával (nem, nem volt kőgazdag milliomos saját lakással és autóval). Ő is azt mondta, hogy pont olyan nőt keresett, mint én, mégis szakított velem, mert nem illünk össze szerinte. A másikkal meg igazából voltak fenntartásaim az elején, de aztán mégis belézúgtam. Ő jól bánt velem, az előzőek meg nem kifejezetten, sőt. Törődött velem, fordulhattam hozzá, ha bajom volt, mindent meg tudtunk beszélni. Csak szakított, mert az anyjának nem voltam szimpatikus. De nem baj mert azóta megtaláltam az igazit :D
Igen, létezik, ez elég gyakori. Az elején se nem látsz, se nem hallasz a szerelemtől. Ha néha szól is a vészcsengő, nem hallgatsz rá. Aztán ahogy múlik az idő, kezdenek előjönni a problémák. Ezért nem szabad mindjárt az elején összeköltözni, komolyabb dolgokba belevágni, nagy bukta lehet belőle.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!