Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj a barátnőmnek az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj a barátnőmnek az, hogy jobban tetszik szexi izék nélkül?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, rendben van a szexuális életünk, ő is azt mondja, hogy jó neki. A páromnak néha eszébe jut beöltözni, hogy jobban tetszen nekem, leginkább akkor, ha valamelyik barátnőjével volt hosszabb vásárolgatós programon. Engem nem mozgatnak meg jobban azok a fehérneműk, "halóingek" meg fene tudja mik, amiket csak akkor hord, ha "el akar csábítani", mint bármi hétköznapi. Az ilyen áttetsző, csipkés izében pont annyira tetszik, mint amikor felveszi magára az egyik pólómat, meg van rajta egy tök átlagos bugyi. Annyira nem fontos a körítés, ha együttlétre kerül a sor úgyis lekerül, ami rajta van.

Persze, megdicsérem, ha "kiöltözik" nekem, de ő is érzékeli, hogy amúgy a reakcióm semmi extra ahhoz képest, mint amikor minden hétköznapi. A legutóbb megbántódva szóvá tette, hogy ő erőlködik, magárahúzza a kényelmetlen ruhákat, hogy lenyűgözzön, de semmi. Elmondtam neki, hogy de nem kell ezt csinálnia, amúgy is oda vagyok érte, mindenhogy gyönyörű, dögös, de nem vigasztalja, szomorú. Én nem tudom mit tehetnék, hogy jobban érezze magát. Odafigyelek rá, éreztetem vele, hogy szeretem, hogy vonzónak találom, de nem tudom megjátszani, hogy szexin beöltözve jobban tetszik, mint egyébként.

márc. 10. 23:29
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

#39 Ez az egyetlen, ahol felmerült az, hogy nincs semmi "extra" reakció, ha csinál valamit, amit nem tesz minden nap.

#40 Szerinte az már nem meglepetés, ha láttam, hogy mi lesz az újdonság. Igazából nem is arról van szó, hogy nem találunk olyat, ami mind a kettőnknek tetszik. Nem tartom taszítónak, amit magától felvesz, ha kifejezetten szexi szeretne lenni, úgy is csinos, úgy is vonzó, pont annyira, mint egyébként. Ha meg én választottam neki valamit, akkor nem érti, hogy miért pont azt, hát semmi extra.

márc. 15. 09:42
 42/49 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező ezek alapján én is azt gondolom, hogy önértékelési gondjai vannak. Ha neki nem elég, hogy oda vagy érte, szereted, megdicséred, bármilyen kinézettel kapható vagy szexre, szerelmeskedésre akkor a fejében vannak bajok.
márc. 15. 10:35
 43/49 anonim ***** válasza:
16%
Sikerült azóta megoldani a dolgot? Egyébként nagyon lehangoló tud lenni, ha valaki igyekszik, de a párja meg figyelembe se veszi. Kicsit egyhangúnak és unalmasnak hangzik veled az élet, kedves kérdező. Vagy csak egy igénytelenebb csaj lenne jó neked, akinek nincsenek ilyen ötletei.
jún. 4. 12:57
 44/49 A kérdező kommentje:

#43 Nem igazán oldódott meg a helyzet.

"Egyébként nagyon lehangoló tud lenni, ha valaki igyekszik, de a párja meg figyelembe se veszi."

Nem arról van szó, hogy hiába igyekszik, de én nem veszem őt figyelembe. Szimplán nincs szükség semmilyen extra igyekezetre ahhoz, hogy figyeljek rá. Csak nem érzem azt, hogy szexibb lenne egy csipkés izében, mint egy random hozzá képest túlméretezett pólóban. Mindkét esetben ugyanúgy kezdeményezek nála, ugyanúgy elmondom neki, hogy milyen dögös.

júl. 3. 15:55
 45/49 anonim ***** válasza:
16%

Baszod, a kedvedért veszi fel. Nem tudnád megdicsérni? Nem tudod azt mondani, hogy de marha szexi vagy ebben a cuccban?

Muszáj azt mondani, hogy "ez az uj cucc semmit nem dob a külsődön, e nélkül is tetszel"?

júl. 3. 15:59
 46/49 A kérdező kommentje:
#45 Dehát meg szoktam dicsérni, soha nem tettem hozzá semmi olyat, hogy jó-jó, de enélkül is tetszel. Volt egy pár komoly beszélgetésünk a témáról, ott ő kérdezte, hogy így jobban tetszik-e. Én meg őszintén meg szoktam mondani, hogy nem, mindenhogy odavagyok érte, ő mindenhogy nagyon szexi. Minek hazudjak erről, ha kérdezi? Ő is érzi a reakcióim közti különbség hiányát, nem hülye.
júl. 3. 16:08
 47/49 anonim ***** válasza:
17%
Barátom, nem értesz te a nőkhöz....
júl. 3. 17:04
 48/49 A kérdező kommentje:

#47 Mert mi a baj?

Az, hogy nem hazudok neki, ha kifejezetten rákérdez valamire? Az, hogy nem az számít, hogy mit veszek le róla, amikor vetkőztetem?

júl. 3. 23:17
 49/49 anonim ***** válasza:
83%

Március óta semmi változás nincs. Nem érti meg, hogy miről hadoválsz mert szerinte kutya kötelessége nőként szexisnek lennie csipke, bőr rucikban szex esetén is és ha mindjárt felnyitja a fejét a sebész még ő se tud rajta segíteni.

Sajnos még agyturkász sem, mármint pszichológus hogyha ő nem érti meg, hogy a vágyat nem lehet fokozni ha te mindenfajta ruhában oda meg vissza vagy érte. Az más eset lenne ha bemondta volna az unalmast a szexuális élet és most szexi rucikkal próbálkoznátok.

Abban nőtt fel, azt sulykolták az agyába, hogy csábítónak kell kinézni és mindenáron fenn kell tartania a lángot. Ha nem üti ki a fejéből ezeket a mintákat, vagy minek nevezzem őket akkor tönkre fog menni a párkapcsolat köztetek. Lehet ezt húzni még egy ideig, de el fogod venni a nem létező önbizalmát, illetve az alig létezőt és te is rombolni fogod önmagad ő miatta mert hibásnak fogod magad érezni pedig nem tehetsz róla, hogy ő agymosott lett. Tehát vagy változtat terápia során, vagy inkább szakíts. Bármennyire is szereted, kívánod inkább engedd el mindkettőtök érdekében!

(#1)

júl. 5. 21:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!