Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj a barátnőmnek az, hogy jobban tetszik szexi izék nélkül?
Együtt élünk, rendben van a szexuális életünk, ő is azt mondja, hogy jó neki. A páromnak néha eszébe jut beöltözni, hogy jobban tetszen nekem, leginkább akkor, ha valamelyik barátnőjével volt hosszabb vásárolgatós programon. Engem nem mozgatnak meg jobban azok a fehérneműk, "halóingek" meg fene tudja mik, amiket csak akkor hord, ha "el akar csábítani", mint bármi hétköznapi. Az ilyen áttetsző, csipkés izében pont annyira tetszik, mint amikor felveszi magára az egyik pólómat, meg van rajta egy tök átlagos bugyi. Annyira nem fontos a körítés, ha együttlétre kerül a sor úgyis lekerül, ami rajta van.
Persze, megdicsérem, ha "kiöltözik" nekem, de ő is érzékeli, hogy amúgy a reakcióm semmi extra ahhoz képest, mint amikor minden hétköznapi. A legutóbb megbántódva szóvá tette, hogy ő erőlködik, magárahúzza a kényelmetlen ruhákat, hogy lenyűgözzön, de semmi. Elmondtam neki, hogy de nem kell ezt csinálnia, amúgy is oda vagyok érte, mindenhogy gyönyörű, dögös, de nem vigasztalja, szomorú. Én nem tudom mit tehetnék, hogy jobban érezze magát. Odafigyelek rá, éreztetem vele, hogy szeretem, hogy vonzónak találom, de nem tudom megjátszani, hogy szexin beöltözve jobban tetszik, mint egyébként.
Ez a body dolog ez minden férfi álma?
De amúgy miért pontosan?
Na ez a gond kérdező :) Lehet a barátnői közül néhány hasonlóakat mondogatnak neki mint a 31 🤣 Duurva :)
Szerintem kérj tőle bodyt csipke nélkül, mert abban jobban látszik az ő alakja, vagy testhezálló ruhát, hogy mindenki lenyugodjon.
Most miért durva amit írtam 34?
Azért ha kényelmetlenül érzi magát a ruhában a lány akkor egyértelműen miatta veszi fel és nem éri el a kívánt hatást. De hát hogyan is érje el ha ugyanúgy szerelmes mint egy vagy két évvel ezelőtt? Hogyan lehet fokozni a szerelmet, vágyat ha te szerelmes vagy? Nem lehet! A vágyat se lehet.
Miért nem elég az a tudat, látvány, hogy erekciója van, szerelmeskedik, szexel vele? Mit szeretne? Hogy lángra kapjon szó szerint? :DDD
Lehetetlen dolgot vár el tőle!
Az más lenne ha másképp viselkedne a kérdező, csökkene a szex mennyisége, minősége.
De ha mondja neki nagyon sokszor, hogy szereti, hogy gyönyörű, kívánatos és még be is bizonyítja akkor nem tudom mi a probléma azon kívül, hogy ő nem érzi jól magát a kapcsolatban, vagy a kérdezőről hiszi azt annak ellenére, hogy a kérdező bókol neki.
Itt nem a body, vagy milyen típusú szexis öltözék a feszültség forrása.
#37 Azt mondja, hogy meg szeretne néha lepni az ilyesmikkel. Tényleg csinos, jól áll neki, de ennyi. Felvetettem, hogy akkor az ilyen ruhavásárlásait csináljuk együtt, de többnyire azzal az a baja, hogy az akkor nem meglepetés, vagy ha mégis belemegy, akkor nem érti, hogy miért pont azt találom szexinek, de az meg neki nem "olyan", ha azzal "lep meg". (Egyébként ja, nálam is a body az, amit kifejezetten szexinek tartok, leginkább világos színekben, mindenféle csipke, meg minta nélkül :D)
Igazából elég változatos a szexuális életünk, ennél jobban, ha nem muszáj, nem részletezném, mert nem ez a gond. Meg igazából nem hiszem, hogy ha tényleg fel kéne dobni, akkor az segítene, hogy az első pár percben mégis mit veszek le a barátnőmről, ha levetkőztetem. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!