Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is csinálja ezt?
Együtt vagyunk este tvzünk, közben mobilozunk. El van mindkettőnk.
Próbálsz beszélni de látod most inkább ellenne a maga világában.
Elmész aludni, ő 2óra múlva kb jön aludni, vagy hozzád bújik ami nem lenne baj, de korábban míg ébren voltál nem akart vagy hangosan hallgatja a videókat.
Persze h felébredsz rá.
Ezek a húzások már nem első esetek..
Csak egy kérdésem van:
Ha ennyire nem bírjátok egymást akkor miért vagytok egy pár?
Kb. nálunk is ez a helyzet. Szerintem mindenkinek kell ÉN idő. Semmi gond azzal, ha mindenki azt csinál, amit akar.
Nem lehet állandóan a másikat szórakoztatni.
4es persze.
Nem is az zavar hogy elvolt magában.
Hanem az hogy míg fent voltam kint a nappaliban akkor nem hallgatta hangosan a zenéket. Hanem mikor már aludtam akkor jött hangosan és még az ágyban énekelt miközben tudta h én már lefekudttem
Ez utóbbi információ kissé más megvilágításba teszi a dolgot.
Normális körülmények között nem hangoskodunk, ha valaki pihen a környezetünkben.
Ha mégis megtörténik, pláne rendszeresen, akkor nem veszi figyelembe a másik szükségleteit. Történetesen, azt, hogy pihenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!