Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,hogy barátnőm ne beszélje ki a kapcsolatunk minden részletét a barátnőinek?
3 hónapja vagyunk együtt és kezdtem visszahallani dolgokat a kapcsolatunkból. Elég intim részleteket is.
Így rákérdezetem a barátnőknél és némi nyaggatás után bevallották,hogy kistúlazassal azt is tudjak,hogy a pöndörödik a farokszőröm.
Éz pedig szerintem gáz és ciki.
Mit kéne tennem,hogy leszokjon a barátnőm az életünk kiteregetéséről.
Hát ja, intim téma gáz.
de szerintem barátnődnek és azz ő barátnőjének is sok szexpartnere volt, így náluk ez "normális" téma...
ez extrém durva volt ilyen csajom, nem fog változni most meg mondom hozzá kell szokni.
ebben az a legdurvább hogy olyan mint ha n+1 csajod lenne de csak 1 dughatsz.
mert az összes barátnő bele szól ám mindenve és közvetetten az ő elvárásaiknak is meg kell felelni.
rajtam nagy volt a nyomás nem megértem semmi rosszat mondani mert másnap végig kellett hallgatni hogy mindenki szerint nálam van a baj......
aztán e miatt a passzivitás miatt végül uncsi lettem....
menekülj ha a nőd nem változik mert ez hosszútávon nagyon rossz
Kétlem, hogy a barátnői elárulnák egy kvázi idegennek.
És te ugyanúgy beszélsz a nődről, sőt ocsmányabbul.
Nem beszélek rolla ocsmanyul,miért tenném?
Szeretem és nem kurvám.
Nekem is van egy legjobb barátnőm. Mindent is tudunk egymásról. Szóval igen ha szóba jön a szex azt is megbeszéljük. De erről csak mi tudunk. Nem adjuk tovább senkinek.
Ha az én párom ráírna a barátnőmre vissza se írna nem hogy elmondja hogy én elmondom. Jóban vannak dumálnak hs fentvan a barátnőm de nem irogatnak... Ez nekem abszurd és gerinctelen.
Ha vita van is elmondom a barátnőmnek mert ki kell adnom valakinek. Ő elmondja a véleményét hogy szerinte ki hol hibázik, én ezt átgondolom és úgy cselekszek ahogy én látom. Természetesen nem mindig úgy ahogy a barátnőm látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!