Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ekkora baj a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora baj a barátnőmnek, ha néha megtapizom, csak úgy?

Figyelt kérdés

Együtt élünk. Néha megesik, hogy csak úgy megfogom/megsimogatom/megmarkolom/finoman megpaskolom a fenekét. Szimplán jól esik, nagyon csábító, pláne hogy többnyire bugyiban flangál. Gyakran szóvá teszi, hogy elvonom a figyelmét, ha tapizom, mondjuk akkor, amikor az ágyban hason fekve csinál valamit és "megzavarom" azzal, hogy rámarkolok a fenekére, de ez csak egy példa, nem ez az egy eset van. De mindig ez a kifogás, de az sosem zavarja meg, ha random ölelgetni akarom, pedig az nem pár másodperc, hanem minimum(!!) negyed óra, és többször fordul elő, mint az, hogy bárhogyan is fogdosom a popsiját. Nekem kicsit nonszensz, hogy az nem zavarja meg a tevékénységbe, ha hosszasan ölelgetem, puszilgatom, de az bezzeg igen, ha a fenekét érintem meg.

És nem, nem megoldás, ha nem fogom meg a fenekét, vagy előtte megkérdezem. Ha rákérdezek, akkor nem érti, hogy miért viselkedek furán, ha meg nem csinálom, akkor szóvá teszi, hogy miért nem

2024. márc. 9. 21:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Mert az egyik kellemetlen, a másik nem.
2024. márc. 9. 22:21
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

Mert teljesen más hatást váltanak ki. Az ölelés lenyugtat és segít ellazulni és koncentrálni, a taperolás a szexet juttatja eszébe elvonja a figyelmét és összezavarja.

Azt én sem értem miért érez néha ellenállhatatlan vágyat a férfi arra hogy ha látja hogy épp nem vele foglalkozok, nekiálljon taperolni.

2024. márc. 9. 22:58
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

a nő erogén zónája a feneke, sok benne az ideg ha simogatni paskolni kezded és szeret az adott nő téged izgalmi állapotba hozod, pedig nem biztos hogy alkalmas a hely és az idő az aktushoz, fel húzod szegény lányt egy picit majd nem lesz semmi olyan mintha ha ő a combod belsejét simogatná, de végű semmi.

ezért zökken ki, és ezért kér arra hogy ne csináld ezt.

viszont ha nem csinálod akkor meg rá kérdez hogy miért nem csinálod. lehet hogy több sex kéne neki, mostanában sok olyan kérdés olvasok hogy a nőknek nagyobb az libidója, lehet őt is többet kéne dugnod, és akkor nem lenne ilyen szűz lány szindrómás, hogy akarja is meg nem is.

a legjobban amúgy úgy jársz ha megbeszéled vele.

2024. márc. 10. 01:59
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi erővel azt is meg lehetne kérdezni,hogy nők járműveken, plázákban,stb miért simogatják a párjuk fenekét,miért nyúlkálnak a farkukhoz. Sokszor látom, hogy a férfit ez zavarja,eltolja a nő kezét,de az kezdi ismét..

És ha ezért a nőket kiéhezett szukának tartják,akkor vérig sértődnek...Sokkal többet nyúlkálnak a nők,láttam is és hallom is férfiaktól. Van olyan, aki hétvégére különmunkát vállal,hogy otthon békén hagyják. Negyvenes férfiről van szó !

2024. márc. 10. 06:50
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem zavar.Én is megszoktam fogni a férjem fenekét.Szerintem ő se tuda mit akar.
2024. márc. 10. 11:05
 16/19 A kérdező kommentje:

#13 De azért azzal a pár másodpercnyi érintéssel csak nem izgatom fel, az nem túl sok idő... :D

Egyébként a szexuális életünk rendben van, nem hiszem, hogy ez a baja, napi 1-2 alkalom megvan, sokszor kezdeményez.

Nem sokra jutottam a megbeszéléssel. Ha nem csinálom, vagy csak ritkábban, akkor azt hiszi, hogy nem tetszik nekem és valami bajom van vele, ha csinálom, akkor zavaró, mert kizökkentem abból, amit csinál. Konkrétan nem tudja megmondani, hogy mit változtassak.

2024. márc. 10. 19:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nézd meg mit csinál épp, ha úgy néz ki mintha fontos dolgot csinálna akkor ne markolássz, ha ott lazulgat akkor meg hajrá. Nem egy agysebészet kitalálni, csak ki kell nyitni a szemedet.
2024. márc. 11. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Megmondom mi a baja: ÖNBIZALOMHIÁNY és tőled függetlenül csak most mivel veled van rajtad keresztül adja ki.

"Ha nem csinálom, vagy csak ritkábban, akkor azt hiszi, hogy nem tetszik nekem és valami bajom van vele, ha csinálom, akkor zavaró, mert kizökkentem abból, amit csinál. "

Vagy növeli a önbizalomhiányt vagy vége lesz a kapcsolatnak.

2024. jún. 2. 15:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet az alklomtól függ mikor esne neki jól. Ha épp nagyon belemerül valamibe, van szemtanú nálatok vagy hasonló akkor nem biztos szívesen veszi azt ami máskor neki is kellemes.
2024. jún. 3. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!