Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ekkora baj a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora baj a barátnőmnek, ha néha megtapizom, csak úgy?

Figyelt kérdés

Együtt élünk. Néha megesik, hogy csak úgy megfogom/megsimogatom/megmarkolom/finoman megpaskolom a fenekét. Szimplán jól esik, nagyon csábító, pláne hogy többnyire bugyiban flangál. Gyakran szóvá teszi, hogy elvonom a figyelmét, ha tapizom, mondjuk akkor, amikor az ágyban hason fekve csinál valamit és "megzavarom" azzal, hogy rámarkolok a fenekére, de ez csak egy példa, nem ez az egy eset van. De mindig ez a kifogás, de az sosem zavarja meg, ha random ölelgetni akarom, pedig az nem pár másodperc, hanem minimum(!!) negyed óra, és többször fordul elő, mint az, hogy bárhogyan is fogdosom a popsiját. Nekem kicsit nonszensz, hogy az nem zavarja meg a tevékénységbe, ha hosszasan ölelgetem, puszilgatom, de az bezzeg igen, ha a fenekét érintem meg.

És nem, nem megoldás, ha nem fogom meg a fenekét, vagy előtte megkérdezem. Ha rákérdezek, akkor nem érti, hogy miért viselkedek furán, ha meg nem csinálom, akkor szóvá teszi, hogy miért nem

2024. márc. 9. 21:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%

"És nem, nem megoldás, ha nem fogom meg a fenekét"

Miért?

2024. márc. 9. 21:17
 2/19 A kérdező kommentje:
#1 Olvasd el az utolsó mondatot is...
2024. márc. 9. 21:19
 3/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem hiszem el azt. Nagyon csak oda lett biggyesztve a végére, hogy lehúzzuk a csajt.
2024. márc. 9. 21:21
 4/19 anonim ***** válasza:
58%
Én például nem szeretem, ha a párom random "letámad" fenék, vagy mell tapizással (például mikor éppen csinálok valamit, aludni szeretnék, főzök, takarítok stb.). Mindennek megvan az ideje, ez ennyi.
2024. márc. 9. 21:26
 5/19 anonim ***** válasza:
52%

1. A párod nem egy tárgy amit meg kellene fogdosni mindenféle szexuális hangulat, előzmény vagy rendes aktus nélkül mert neked éppen egy kanos gondolat van a fejedben.

2. Sok nő nem szereti, ha csak úgy megfogdosod amit én meg is tudok érteni. A nők máshogy működnek.

3. Ne keverd össze az ölelést azzal, hogy szexuálisan "izgatod" és nem történik utána semmi. Az idézőjel azért, mert lehet pont nem épp az izgatást váltod ki, hanem a kellemetlen belőle, mert nem biztos, hogy mindig jól esik neki vagy éppen van kedve ahhoz, hogy te pár pillanatra taperold.

2024. márc. 9. 21:30
 6/19 anonim ***** válasza:
60%

Ölelés: engem szeretsz. Tapizás: a testemet szereted.

Rengeteg szar férfi van, akik eljátsszák, hogy szeretnek, hogy használhassák a testedet. Plusz undorítóan beszél a legtöbb férfi a szexről, így van egy kis undor, ha a pasi tapizgat.

2024. márc. 9. 21:30
 7/19 anonim ***** válasza:
62%
#4 Vagyok. Nyilván inponál, hogy a párom kíván. De ennek megvan az ideje. Egy ölelés (tapi nélkül), vagy egy puszi az kedves, mindig belefér.
2024. márc. 9. 21:37
 8/19 anonim ***** válasza:
11%
Aki "többnyire bugyiban flangál", az ne csodálkozzon, és ne vegye rossz néven, ha felkelti az érdeklődésedet.
2024. márc. 9. 22:01
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
Az ölelés és a megmarkolom a seggét két totál külöböző dolog, már bocs, csak látom, nehezedre esik felfogni :D
2024. márc. 9. 22:04
 10/19 A kérdező kommentje:
#9 Én értem, hogy más a kettő, én az indokot nem vágom. Mindig azzal jön, hogy kizökkentem abból, amit csinál, ha megfogom a fenekét, ami pár másodperc. De ugyanezt nem mondja, ha megölelem. :D Azt nem értem, hogy egy maximum három másodperces érintés miért zökkenti ki abból, amit csinál, miközben a MINIMUM negyed órás ölelgetés nem :D
2024. márc. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!