Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megalázó, ha azt mondom a barátnőmnek, hogy folytassuk "barátsag extrakkal" kapcsolatként, mikor ő még szeret engem?
Szerintem megalázó.
"Amíg nincs más, dugogatnálak."
Nagyon megalázó.
Eszedbe se jusson!
Tiszteld már annyira, hogy békén hagyod.
A gyáva privát küldözgetőknek kiegészítésül (mert elvből nem válaszolok semmire):
Igen, nŐkÉnT nekem gyakran jól esett, ha a kapcsolat végén volt egy időszak, amikor lazára vettük a dolgot. Sokszor így is alakukt teljesen organikusan. Ahogy az összejövés is egy folyamat, úgy számomra az elválás is, és a "barátság extrákkal" felállás tökéletes levezetésnek.
Értelemszerűen, aki ebben nem volt benne azt hagytam, nem üzengettem, nem kerestem, nem hívtam, hanem maximálisan tiszteletbent tartottam a döntését. De aki színtén akarta azzal volt egy kis laza szexelgetés még a végén. Számomra sokkal könnyebb így elengedni, mintha egyszer csak elvágják a szalagot.
Persze kinek mi válik be.
5 Okoska mintha könyvből olvasná vagy ledoktorált volna hogy kell mindenkinél működni ugyanúgy mindennek.
Kérdező ha ezt mondod neki legalább hamarabb kiszeret belőled végleg, még ha bele is ment mert azt hitte csak elmebajos lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!