Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire megalázó, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megalázó, ha azt mondom a barátnőmnek, hogy folytassuk "barátsag extrakkal" kapcsolatként, mikor ő még szeret engem?

Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogy nekem megváltoztak az érzéseim, csak így szeretném folytatni, ő meg nem, mert szeret. Lefeküdtünk, de sírt a végen, nem igazán tudtam hogy kezeljem.
jan. 13. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Én mondtam már ilyet pasinak és nem reagált jól. :D Szerintem felejtős ötlet, pedig néha jó lenne egy ilyen "levezetés" a kapcsolat végén.
jan. 13. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
Nem jó kifejezés erre, hogy megalázó. Ebben végső soron semmi megalázó nincs. Egyszerűen annyit, hogy (már) mást éreztek, így viszont nem sok értelme van.
jan. 13. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem megalázó.

"Amíg nincs más, dugogatnálak."

jan. 13. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon megalázó.

Eszedbe se jusson!

Tiszteld már annyira, hogy békén hagyod.

jan. 13. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Neki megalázó ha belemegy, bár már úgy tűnik beleegyezett hiszen lefeküdt veled azután, hogy mondtad mit szeretnél. Neked nem kell kezelni sehogy azon kívül, hogy szakítasz vele ha ő egyszer nem képes rá annyira szeret (& nincs önbecsülése), mert a barátság extrákkal fajta kapcsolat, sőt még a szexkapcsolat is normális emberek között a tiszteleten alapszik. Ha te valamikor szerelmes voltál belé (/fellángolás történt) és még kedveled, mint "barátot", tiszteled, mint embertársad akkor inkább elbúcsúzol tőle és kerestek mindketten hozzátok való embert a céljaitokra megfelelően.
jan. 13. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

A gyáva privát küldözgetőknek kiegészítésül (mert elvből nem válaszolok semmire):

Igen, nŐkÉnT nekem gyakran jól esett, ha a kapcsolat végén volt egy időszak, amikor lazára vettük a dolgot. Sokszor így is alakukt teljesen organikusan. Ahogy az összejövés is egy folyamat, úgy számomra az elválás is, és a "barátság extrákkal" felállás tökéletes levezetésnek.

Értelemszerűen, aki ebben nem volt benne azt hagytam, nem üzengettem, nem kerestem, nem hívtam, hanem maximálisan tiszteletbent tartottam a döntését. De aki színtén akarta azzal volt egy kis laza szexelgetés még a végén. Számomra sokkal könnyebb így elengedni, mintha egyszer csak elvágják a szalagot.

Persze kinek mi válik be.

jan. 13. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
9%

5 Okoska mintha könyvből olvasná vagy ledoktorált volna hogy kell mindenkinél működni ugyanúgy mindennek.

Kérdező ha ezt mondod neki legalább hamarabb kiszeret belőled végleg, még ha bele is ment mert azt hitte csak elmebajos lettél.

jan. 13. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!