Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jártatok már úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy, hogy nem lelkitárs a párod? Hogy válhatna azzá?

Figyelt kérdés

Nem egy barátom volt már. Most is párkapcsolatban vagyok. Életemben egy lelkitarsam volt csak, vagy egy sorstársam csak, es soha többé senki.

Mindig olyan érzésem van, hogy hiába van párom mintha nem is lenne. Ha csak egyszer van vmi bajom (pl épp felmondtak másik állást keresek, vagy anyámmal összevesztem, vagy meghalt vkim, vagy akármikor történik is vmi évente egyszer, vagy épp a munkahelyen vmi balul sült el és 3 napig kivagyok vagy beteg is egyszer vagyok kb 3-5 évente)olyankor mindig azt érzem, hogy teljesen magamra vagyok maradva, hagyva.

Semmi olyat nem tudnak hozzászólni vagy hozzátenni amitől kicsit is jobb lenne, vagy bíztató lenne, vagy ne lennék úgy megijedve legalább, vagy vmi lelki biztonságot éreznék, sokszor amikor meghallgatnak is, kb mintha az lenne, hogy aztán lapoznak is tovább mint a neten, egyik tiktok videorol a másikra.

Olyan rossz érzés amikor valami ért engem, hogy teljesen egyedül érzem magam olyankor. Aggódva, vagy "sebzetten", teljesen "elárvulva", magamra hagyva a nagybetűs élet pofonjaiban sodrásában.

Persze valahogy mindig megoldom, vagy túl leszek bármin is, de állandó az az érzés hogy senkire nem számithatok csak magamra. Ha utcán lennék, akkor utcán lennék, azt is egyedül kéne megoldanom.

És így én valójában azt érzem nem is párkapcsolatokban vagyok, hanem csak van mellettem egy dísz.

Ez csak nálam lehet ilyen. Hogy oldjam meg? Ezt is.

#nincs lelkitárs
2024. márc. 9. 18:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lopkodós. Kezdetben valamiért jönnek össze az emberek. És nem azert, mert a másik elmegy mellette es rá se néz és nem is érdekli. Különben össze se jönnének. Hanem valami van. Ezt erre írtam.
2024. márc. 10. 07:10
 12/13 LuckyLevi ***** válasza:
8100 millióan vagyunk. Szerintem még lehet mondani, hogy egy tanàcs, vagy támogatás jól jönne. Ahogy írtad is az első példàban, mindenkinek másra van szüksége adott szituban. Ettől még jól megérthetitek egymást. Az aktuális párod lehet nem ért a befektetésekhez, vagy nem akar felelősséget vállalni a tanàcsadàssal. Mellesleg egy befektetés nem egy égető dolog. Ha két nappal később ütöd nyélbe, akkor sincs gond. Persze, ha neked ez fontos, akkor mondhatod neki, hogy jól jönne egy kis tanàcs, vagy szeretnéd vele àtbeszélni. Persze az mindig egy opció, hogy addig keresgélsz, amíg találsz valakit, akinek pont ugyanaz a prioritás, mint neked és pont ugyanúgy éli meg az élet eseményeket, mint Te. Nyilván, ha a fürdővíz mindig fontosabb, mint Te, akkor ott már gondok vannak. Vagy, ha nincs mélyebb beszélgetés, csak felszínes füdővizes csevegés, az sem optimális.
2024. márc. 10. 13:42
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

"Kezdetben valamiért jönnek össze az emberek. És nem azert, mert a másik elmegy mellette es rá se néz és nem is érdekli. Különben össze se jönnének. Hanem valami van. Ezt erre írtam."

Persze hogy összejönnek, de te össze se jössz hisz magad mondod hogy mindenkitől kell valami, akkor így hogy legyen normális párod ha mindenkitől csak energiát rabolsz?

2024. márc. 10. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!