Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rákérdezzek erre a páromnál vagy hagyjam?
Mindketten huszonévesek vagyunk, 7éve együtt. Van egy kertes házunk, de van ami még felújításra szorul. Van hova költeni a pénzt. A megtakarításunkhoz direkt nem nyúlunk csak vészhelyzet esetén.
A kasza közös, de mindkettönknek külön bankszámlája van.
Tegnap a párom fizetést kapott, és azt mondta nyugodtan vásároljak ma a kártyájával meg vegyek le pénzt, mert én csak hétfőn kapok fizetést.
Szóval levettem pénzt és azt láttam hogy 30ezerrel kevesebb van a számláján mint ahogy mondta.
Nem élünk nagylábon és az fáj hogy mindent megbeszélünk egymással. Nem ellenőrizgetem meg semmi se.
Tegnap este azt mondta csak egy 10est vett le. Hosszú még a hónap és nem tudom rákérdezzek e miért hazudott vagy hagyjam a manóba?
Persze ő pénze, de ha én költök nagyobb összeget akkor már morog hogy az sok meg nincs pénz.
És ha nem hazudott? Tőlem tegnap a férjem megkérdezte, hogy mennyi pénz van a pénztárcámban, mert nem bankkártyáról szeretne tankolni. Azt mondtam, hogy egy 20-as. Arra emlékeztem. Erre 40 volt. 🤷♀️ nyilván nem letagadni akartam meg elsunnyogni, csak rosszul emlékeztem.
Lehet ő is költött még valamire...azért elég nagy marhának kellene ahhoz lennie, hogy egy nyomon követhető dologban kamuzzon.
Szóval kérdezz rá, ha ennyire zavar!
Mivel érdekel, ezért rá kellene kérdezni, igen.
Mondjuk ha ő morog, amikor költesz, akkor nektek nem való a közös kassza, és ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!