Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapos kapcsolat... Elmentem segíteni a volt nejemnek a kertben egy problémát elhárítani... De a barátnőmnek csak azt mondtam hogy vásárolni megyek. Most hogy megírtam neki hogy nem csak vásároltam, nem válaszol messengeren. Mire számítsak?
Lehet haragudott es azert nem írt, hogy higgdjon le. Mert lehet elkuldött volna málnászni a jó büdösbr.
Ezert szamolt ezer juhot, amíg visszaírt. Ezért nem kell nekem mar semmi pasi, se elvalt, aki barat az exével, se maganakvaló csendesbolond, se olyan ”szociabilis” pasi, akinek csomó nô van a facebookján, aki szerint van legjobb baratnöje, de olyan mint egy ”testver nappal húgom, ejjel dugom, nekem annyival jobb egyedul. 47 evesen mar csak így tudok nyugalomra találni …. Nincs mar turelmem mas baromsagara, se mas sületlenségeit hallgatni, amit 26-37 evesen, szivesen megtettem
Én nem vádaskodok nem vádaskodtam, csak leírtam hogyan történt.
Annyit viszont gondolok, hogy az érdekes, hogy olyankor tünt el két órára... (Egy hang nélkül),amikor én éppen 'beismerésben' voltam.
Valóban gondolhatnám azt is hogy visszavonult feldolgozni a történteket, vagy hogy nyomást gyakoroljon rám, olyan értelemben hogy ilyet máskor nationáljak...
Viszont amikor visszajött, azt írta hogy természetes megtartja hogy segítettem... Ő is fog majd időket tölteni a volt férjével az unokák körében.
Sőt, hozzájárult hogy menjek ma is, mert a bizonyos problémát nem sikerült elhárítani tegnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!