Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapos kapcsolat... Elmentem segíteni a volt nejemnek a kertben egy problémát elhárítani... De a barátnőmnek csak azt mondtam hogy vásárolni megyek. Most hogy megírtam neki hogy nem csak vásároltam, nem válaszol messengeren. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 17:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Lehet haragudott es azert nem írt, hogy higgdjon le. Mert lehet elkuldött volna málnászni a jó büdösbr.

Ezert szamolt ezer juhot, amíg visszaírt. Ezért nem kell nekem mar semmi pasi, se elvalt, aki barat az exével, se maganakvaló csendesbolond, se olyan ”szociabilis” pasi, akinek csomó nô van a facebookján, aki szerint van legjobb baratnöje, de olyan mint egy ”testver nappal húgom, ejjel dugom, nekem annyival jobb egyedul. 47 evesen mar csak így tudok nyugalomra találni …. Nincs mar turelmem mas baromsagara, se mas sületlenségeit hallgatni, amit 26-37 evesen, szivesen megtettem

2024. márc. 8. 23:19
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Normalis, hogy egyetértett veled, nem akarta röhögtetni magát, hogy vitázzon egy alig egy hónapos kapcsolatban. Francokat értett egyet. Ebbe ne ringasd magad. Csak túl büszke. Te meg nem jo emberismerö
2024. márc. 8. 23:21
 23/33 anonim ***** válasza:
86%
Te egy nárcisztikus hülye vagy. Mindig a másik lesz a hibás, bàrmit csinálsz. Én messziről elkerülnélek.
2024. márc. 9. 05:39
 24/33 anonim ***** válasza:
49%
Ez még sajat magának is hazudik.
2024. márc. 9. 07:08
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
🐒 vagy.
2024. márc. 9. 07:34
 26/33 A kérdező kommentje:

Én nem vádaskodok nem vádaskodtam, csak leírtam hogyan történt.

Annyit viszont gondolok, hogy az érdekes, hogy olyankor tünt el két órára... (Egy hang nélkül),amikor én éppen 'beismerésben' voltam.

Valóban gondolhatnám azt is hogy visszavonult feldolgozni a történteket, vagy hogy nyomást gyakoroljon rám, olyan értelemben hogy ilyet máskor nationáljak...

Viszont amikor visszajött, azt írta hogy természetes megtartja hogy segítettem... Ő is fog majd időket tölteni a volt férjével az unokák körében.

Sőt, hozzájárult hogy menjek ma is, mert a bizonyos problémát nem sikerült elhárítani tegnap

2024. márc. 9. 07:43
 27/33 A kérdező kommentje:
..a nationáljak az úgy hangzott amikor mondtam, hogy: NE CSINÁLJAK
2024. márc. 9. 07:45
 28/33 A kérdező kommentje:
Határozottan gondolom, hogy a válaszolók között van vagy vannak trollok is... Nem azért mert nem értek egyet velük, de szerintem nagyon durván hülyeségeket írnak.
2024. márc. 9. 07:46
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus hazudozó. Annak van igaza, aki azt mondta, magának is hazidik.
2024. márc. 9. 10:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Igy van, 29 es, es most a fórumozókon gyakorolja a nagyotmondását. Ha sikerül minket elkábítani a segítôkeszségével, akkor meg ö is meg fog hatódni magától
2024. márc. 9. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!