Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapos kapcsolat... Elmentem segíteni a volt nejemnek a kertben egy problémát elhárítani... De a barátnőmnek csak azt mondtam hogy vásárolni megyek. Most hogy megírtam neki hogy nem csak vásároltam, nem válaszol messengeren. Mire számítsak?
Végül is happy end lett a történet
Azt írta hogy nem szakít velem, természetes hogy segítettem neki...(A volt nejemnek)
Csak nem tudott írni mert az unokára kellett vigyáznia...
Mondjuk az érdekes, hogy ha miután a kérdésére válaszoltam kis részletben is hogy hol voltam (nem sok vásárolni).... Szó nélkül elment vigyázni a kis gyerekre..... Én meg majd meg örültem, hogy most mi van....
Így 'felkapta a vizet'...
Aztán miután több mint egy óráig írogattam neki...
Egyszer csak megjelent és írta, hogy a kisgyerekre vigyázott
Azért nem tudott írni.
Hát, legalábbis érdekes....
Persze lehet hogy ő nem gondolta hogy én azt fogom gondolni amit gondoltam.... Vagyis hogy azért nem ír, nem reagál, mert ki van akadva..
Kérdező.
Téged tanítani kellene az egyetemeken.
Mától kezdve úgy akarok viselkedni, mint te.
Tetszik a hozzààllàsod a profizmusod ahogy a kapcsolatod kezeled.
Azt hiszem, hogy mi az életben nagyon jó barátok lennèk.
Igazi példakép vagy, számomra.
Nem mondtál el mindent annak, akivel elvileg közös jövőt tervezel.
Konkrétan hazudtál neki, hiába szépíted... igen, nálam ez instant kuka.
Nem várom el a barátomtól, hogy elszámoljon vele,hová megy, dehogyis - de ha HAZUDNA, abban a pillanatban kidobnám.
Ja, és passzív-agresszív majom vagy, emellett, aki még gyanusítgatja a másikat.
Undorító természeted van, remélem erre a nőd is ráj9n.
Mondjuk en nem tudom, hogy az újdonsült barátnöd mivel foglalkozik távollétében, egy hónap alatt még nem lehet egy embert kiismerni.
Még jöhet ö is meglepetésekkel, titkos szeretökkel, amikre lehet sose jössz ra, amolyan ”elvarratlan szálakkal” , de az biztos, hogy nem beszelnek olyannal aki nemreg vált. Engem is megkörnyekezett ilyen pasi, megbeszeltunk talalkat, de közölte, hogy delben nem tud talalkozni, mert a volt felesegenek megígerte, hogy segíti egy dologban, valami bútorral. Mar egy eve elvaltak. Utana udvariasan elköszöntem töle. De amúgy sok egyutt töltött ev utan normalis, hogy segít valaki, azon, akivel egyutt élt. Csak én mar nem akarok mas nöröl hallani
Ja, 10 es, hol írta a kerdezö, hogy a baratnö nem hívható?
Ha valóban nem lehet hívni, mikor a lanyanal van úgymond, akkor biztos lehetsz benne, hogy ö is valaki mas kertjét ápolgatja, ugye, marcius 8.
Az 40-50 es korosztaly kapcsolata mar csak ilyen…
Ja, meg a másik, hogy en is szeretnék hinni abban, hogy az emberek önzetlenül segítenek egymáson, de sajnos rájöttem, hogy ez nincs így. Rajtam egy ferfi sem segített önzetlen, ex sem, csak addig, ameddig kilátás volt szexre.
Ha ez nem volt meg a lovagiasság, megértés, emberség, empátia és segítökészség elpárolgott mint a kámfor. Érdekes az emberi természet
Én önzetlenül segítettem a volt nejemnek...(több mint 20 év házasság, közös gyerekek...nincs férfi körülötte...) Semmiféle sex-ilyesmi nincs közöttünk...és nem is várható (nincs tervben).
Nincs tiltva, hogy hívjam a lányánál...csak nem akarom ott zavarni...
Főleg, hogy abból indultam ki, hogy, ha nem ír, akkor a telefont se fogja felvenni.
#16 - ban nem értem, honnan ez az indulat (a "passzív-agresszív majom")...meg, hogy undorító a természetem....
Először is...: én nem vádaskodok...viszont meglehetősen félreérthető, ha valaki olyan helyzetben tűnik el hirtelen órákra...egy hang nélkül - amikor éppen 'beismerésben' vagyok...(de nem olyat ismertem be, hogy rosszat tettem, megcsaltam...csak olyan helyzetet, ami félreérthető lehet. Merthogy más beismernivalóm nem is volt. Nem azért mentem el a volt nejem- nek segíteni, hogy a barátnőmet megcsaljam, hanem mert segítségre szorult...és mi - bár évekkel ezelőtt elváltunk, de jó a viszonyunk...úgy értem, hogy jó emberi viszonyban vagyunk. Ő is szokott segíteni nekem olyanban, amiben ő tud/tudott. És, végül is a barátnőm is egyetértett azzal, hogy segítettem a volt nejemnek. És, azt sem kifogásolta, hogy nem mondtam neki előre, hogy nem csak vásárolni fogok....csak rákérdezett, hogy ennyi ideig vásároltam.....és, akkor mondtam meg neki, hogy valójában nem csak váséroltam, de a volt nejemnek is segítettem.....és ekkor tűnt el ő több mint 2 órára....jóhogy azt hittem, hogy az előbbiek miatt nem reagál, nem válaszol, haragszik, szakítani fog (esetleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!