Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a pasiknak megnézni a csajokat? A jókat miért? A rosszakat meg pláne miért?
kell az esti szexhez a fantázia?, vagy önbizalomhiány, hogy vissza néznek e?
főleg a rossz csajokat nem értem!!!!!!őket miért kell megnézni? miért kell hozzájuk is udvarias lenni, ha alapból sem akarnának semmit tőle!
Szia!
Mindenben nem értek egyet az előttem szólókkal, persze az ember megnézi a másikat, de azt lehet diszkréten is...én is megnézem a jó pasikat, de azt úgy teszem, h ne vegye észre a barátom(és sztem ő is ugyanígy tesz), ergó nem akarom megbántani(mert szeretem), meg azért valljuk be, hogy ez nem sok embernek esik jól-főleg ha szerelmes-hogy kedvesének majd kiesik a szeme meg csorog a nyála egy jobb pasi/nő után!! Esetleg megpróbálhatod, hogy nem veszel tudomást a "lesegetéseiről" illetve hasonlóképp teszel, mint a barátod és jól megbámulsz 1-1 nagyon helyes pasit;) talán veszi a lapot:)
24/L
köszi kedves előző
már próbáltam és 1 órán át üvöltözik olyankor velem, amikor haza érünk
tehát ő megteheti, én nem.
de miért szükséges ez neki?
egy szerelmes srácnak pláne?
ergo rossz csaj felhozatal esetén?
17:37-esnek üzenném, nem akartam kioktatni, csak ugye ő is ezt tette velem. két nézőpont és jaj egyből jönnek a szidalmak. sajnálom a párját, ha van egyáltalán.
ő betegesen féltékeny, de nem hagyom magam
újabban ő akar nekem bizonyítani, meg megfelelni
csak ez az egy utolsó bajom van vele, hogy nem tudok vele megjelenni.ezért.
amúgy az én párom is mindig kiszúr a buszon valakit magának, de ha leszáll a csaj, még szabályosan kitekeredik, míg el nem veszik a látószögből!
gyötrelem.
de sokkal diszkrétebb vagy. örülhet a csajod.
az én párom miért nem ilyen????
és még mindig okot keresek.
"az én párom miért nem ilyen????
és még mindig okot keresek."
Nem lehet mindenki egyforma!;) Amúgy ha boldog akarsz lenni,sztem hagyd el a mostani párod,mert ez már p@fátlanság,hogy még ki is tekeredik,úgy nézi a csajt!Szó szerint nyilvánossan megaláz téged...
Jó ez neked?Miért nem keresel egy normális srácot,aki CSAK téged szeret és nem kalandozik jobbra balra...
a barátomban csak ez az egyetlenegy hiba van!
mást keresve meg úgy sincs tökéletes srác
ha ez a hiba nem lenne én lennék a legboldogabb az egész világon!
továbbmegyek:
már az is elég lenne, ha meg tudnám érteni, miért van szüksége erre
de eddig ez nagy titok még mindig
"már az is elég lenne, ha meg tudnám érteni, miért van szüksége erre
de eddig ez nagy titok még mindig"
Lehet nem nézegetne,meg nem csorgatná a nyálát mások után,ha mindent megkapna Tőled,mind lelkileg mind testlieg!Csak erre tudok gondolni!Vagy csak szimplán egy tah@!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!