Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom testvére visszatartja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom testvére visszatartja a neki járó örökséget, arra hivatkozva, hogy majd csak akkor adja oda neki, ha velem szakít, és ezzel zsarolja. Mit tehetnék, hogy ne én legyek a bűnbak?

Figyelt kérdés
A párom testvére egy pénzéhes nő. Arra büszke, hogy az anyja és a volt barátja pénzéből vett magának egy házat, ahová most beköltöztek a párom szülei, ő pedig ennek következtében megkapta a családi házat, viszont az jóval többet ér. Most mi a párommal albérletben lakunk, holott a fele ház az ő nevén van. Így a páromnak tartozik 20 millió forinntal a testvére, hogy jogosan csak ő lakhasson a családi házban. Én emiatt konfliktusba kerültem volna a tesójával, hogy ezt ne tehesse meg, de sajnos a párom nem áll ki mellettem. Az anyját is meglopja ez a lány. Mert a 20 millióból 10-et az anyja pénzéből akar visszafizetni a páromnak. Mit tehetnék? Sajnos ott rontottam el, hogy elég agresszívan fejeztem ki az ellenszenvemet a páromnak, amit ő nem preferál.

2024. márc. 5. 14:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nincsen szerencsére haszonélvezeti jog, mert a páromék anyukája már máshol lakik, és a közös házról lemondott.
2024. márc. 5. 15:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Oks, akkor a párod kérheti a közös tulajdon megosztását, ha nem tudnak megegyezni. Te viszont semmit nem tehetsz nyilván. Ha a párodnak jó így, akkor ez van.
2024. márc. 5. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
Te neked mi közöd van a párod ingatlanjához? Férjed? Majd ők ketten lerendezik.
2024. márc. 5. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Eladásra kínálhatja a saját részét a tesonak is és idegeneknek is.
2024. márc. 5. 16:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Es be is költöztethet oda maffiacsaládot is.

De ügyvéd is segit neki az értékesítésben.

2024. márc. 5. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!