Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sajnálom tôle?

Figyelt kérdés

A barátom elejétol fogva szeretett nalam enni. En ezt nem szerettem, sokszor utasítottam el, pedig az en családom bökezu volt es vendegszereto es en is. Vegig adtam a koldusoknak kisgyerekként, szegényeknek.

Megis, a baratomtól sajnálom a kaját, akkor is , ha elötte kirandulni vitt stb

Szegyellem es nem tudom mi az oka!

Ilyet sose éreztem

Mikor egyutt laktunk, belepótolt a kajába, vagy vett magának, es akkor nem volt gond. De ha magaméból kell adjak, bele betegszek. Ha peldaul a tejfölböl amit en vettem, folyton kanalaz vég nélkul, meg az izmaim is megfeszülnek.

Eldugom elöle a csokim, kedvenc kajáim. Ordináré viselkedés.

Jól kijövunk így a hetköznapokban, a szex nagyon jó volt vele elejetol.

Nem tudom mit erez a tudatalattim esetleg vele kapcsolatban, igazaból mint ember sose volt szimpatikus.

Utana kiderult hogy mellettem szexkapcsolatokat tartott végig, de csak 2 ev utan derult ki, hogy vegig átvert es sokszor pletykalt masoknak.

Nem tudom mi ez az erzelmi kettosseg vele szemben, amit érzek, vonzalom, es negatív érzés a kaja körul. Amúgy sikert kívánok neki es mas teren jóindulatú vagyok vele es halad mellettem a szekere.

Mindig mindenkinek odaadtam a kabátot is a hátamról, ha kellett.

Nem tudom, ez honnan van, hogy féltem a kajat töle, most fuggetlenül attól ereztem ezt, hogy megcsal mert nem is tudtam róla.

Nem tudom, alávalónak tartom magam emiatt.

Ti hogy latjatok?

Miert vagyok vele fösveny?

2024. márc. 4. 20:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ja bocsánat, most látom, hogy te már a megcsalás előtt ilyen fösvény voltál! Ne haragudj, de szerintem itt te vagy a problémás elem. Kapcsolatod elejêtől az ételt sajnálod attól, aki elvileg boldoggá tesz (még a megcsalás előtt vagyunk!)

Magad írod, együtt vagy egy faszival, aki emberileg sosem volt szimpatikus. Miért is akkor?

2024. márc. 5. 07:53
 22/24 anonim ***** válasza:
Pedig ez egy troll kérdés és pasi írta ki.
2024. márc. 5. 08:22
 23/24 A kérdező kommentje:
Van egy gyermekem, attól nem sajnalok semmit. Örulök, ha adhatok. Ha eszik. Sok kajával várom. Sok penzt adok neki, akkor is ha az utolsó pénzem. Ezert nem értem ezt az arcom.
2024. márc. 5. 09:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Attól? Talán inkább tőle. Továbbra is fenntartom, hogy te vagy a beteg, ha olyannal élsz, aki még csak nem is szimpatikus, maximum annyit tud, hogy jó a szex. Akkor ezt érdemled, ennyi.
2024. márc. 5. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!