Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnálom tôle?
A barátom elejétol fogva szeretett nalam enni. En ezt nem szerettem, sokszor utasítottam el, pedig az en családom bökezu volt es vendegszereto es en is. Vegig adtam a koldusoknak kisgyerekként, szegényeknek.
Megis, a baratomtól sajnálom a kaját, akkor is , ha elötte kirandulni vitt stb
Szegyellem es nem tudom mi az oka!
Ilyet sose éreztem
Mikor egyutt laktunk, belepótolt a kajába, vagy vett magának, es akkor nem volt gond. De ha magaméból kell adjak, bele betegszek. Ha peldaul a tejfölböl amit en vettem, folyton kanalaz vég nélkul, meg az izmaim is megfeszülnek.
Eldugom elöle a csokim, kedvenc kajáim. Ordináré viselkedés.
Jól kijövunk így a hetköznapokban, a szex nagyon jó volt vele elejetol.
Nem tudom mit erez a tudatalattim esetleg vele kapcsolatban, igazaból mint ember sose volt szimpatikus.
Utana kiderult hogy mellettem szexkapcsolatokat tartott végig, de csak 2 ev utan derult ki, hogy vegig átvert es sokszor pletykalt masoknak.
Nem tudom mi ez az erzelmi kettosseg vele szemben, amit érzek, vonzalom, es negatív érzés a kaja körul. Amúgy sikert kívánok neki es mas teren jóindulatú vagyok vele es halad mellettem a szekere.
Mindig mindenkinek odaadtam a kabátot is a hátamról, ha kellett.
Nem tudom, ez honnan van, hogy féltem a kajat töle, most fuggetlenül attól ereztem ezt, hogy megcsal mert nem is tudtam róla.
Nem tudom, alávalónak tartom magam emiatt.
Ti hogy latjatok?
Miert vagyok vele fösveny?
Hat van olyan h nagybevasarlas szeru dolgot is csinal kb 2 szer egy hónapban.
Nekem sokszor az is jó, ha megveszi maganak a kajat es megeszi es beken hagyja az enyemet
Világosan közöld vele , ne egye meg a kajádat!
Húzd már meg a határaidat.
Rezsit ki fizeti ?
Nagyvonalúságod néha???
Jaaa hogy te vagy a férfi!!
Akkor gyere facebookra beszélgessünk ott tovább .
Nem hiszem el hogy te akarsz férfi tulajdonságokkal skillekkel rendelkezni.
Írj rám itt, írd meg a neved és rádirok facen.
Nem kell nagyvonalúnak lenned, te nő vagy!
Ezt tudatosítsd magadban .
Elvitt ingyen kirándulni?
Na bumm ! Nem nyújtott semmit. Meg elmegy és vesz magának kaját……Ő nem érzi vajon hogy önző meg irigy és nem nagyvonalú?
Ne haragudj de párkapcsolatban nem lehet ilyen hogy enyém tiéd, ha pedig van, akkor itt a pasi végtelenül önző.
Elvitt kirándulni, jajj és másokat nyaralni visznek! Meg tengerpartra!
Ő meg odamegy hozzád meg akarja kajálni azt ami a tiéd holott tudja hogy ezt nem szereted. Na kb semmibe nem néz. Hozzám 2 nagy pizzával állított be a barátom annó,1 pezsgővel és 3 tábla csokival…..
Elsőre!
Tudnak amúgy udvarolni ha akarnak, de ez a barátod csak ingyen binát lát benned.
Ha elmenne a rosszlányokhoz az neki 25-30 ezer lenne.
Neked meg nem visz semmit és még azt is megeszi ami a tiéd…. Döbbenet!!!
Nem kell bőkezűnek lenned azzal aki megcsal, kihasznál.
Még mindig azon vagyok kiakadva hogy elvisz kirándulni….
Az egy ingyenes program….. nem vitt el. Majd ha elvisz nyaralni, befizeti a részedet, ő vezeti le a 600km-t akkor mondhatod hogy elvitt nyaralni.
Bocsi de amikor írtad hogy nagyvonalú akarsz lenni, akkor azt hittem hogy pasi vagy.
Az ő dolga hogy udvaroljon, nem a tiéd. És ne engedd hogy kihasználjon továbbra is.
Ennek 5-10 év múlva már nem lesz barátnője mert egy lehúzós, megcsalós tróger.
Te meg naiv nő aki ezt nem látja……
Nem , a pasi magának vesz kaját.
Tehát akkor a nő is magának vette a tejfölt.
Gondolom a megcsalásért is magát hibáztatja a nő.
El van vakulva🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!