Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kéne tartanunk a kapcsolatba?
Több mint két éve tartó kapcsolat, de nem túl szoros. Amikor azt érzem hogy minden kezd jól alakulni, utána hirtelen elromlik minden. Nekem vannak gyerekeim, neki senkije nincs, nem is volt, a szülein testvérein kívül.
A gond az, hogy amikor minden szuper, utána megváltozik. Mintha a háttérből valaki irányítaná visszahúzná. Sejtem hogy az anyja mert mindennap náluk van ez a férfi. Bocsánat hogy ezt mondom de én ezt nem tartom normálisnak hogy egy negyvenes pasi napi szinten látogatja a szüleit. A szülei nem szorulnak rá senkire idősek de el tudják látni magukat meg egymást.
Két év alatt belefáradtam ebbe, nekem ez a kapcsolat nem ad már semmi plusszt hogy ennyi idő után se szakadt még le a szüleiről. Őket isteníti, ők a program, amikor unják egymást, akkor jön csak hozzám. Eddig nekem is jó volt ez a ritkásabb találkozások de vannak szintek egy kapcsolatban amiken haladni kell. Mi meg nem haladunk.
Nem mondhatom neki hogy miért anyádék életét éled mert megsértődne és fogalma se lenne hogy miről beszélek. Szerintem az anyja már eddig is tönkre tette a fia életét hogy magához édesgette és nem ereszti, nyilván azért nem volt ennek a férfinak senkije. Most hogy öreg korára jöttem én hülye az életébe akivel kezdhetne egy normális életet, de nem. Az a sejtésem hogy telebeszélik otthon a fejét hogy újra egyedül maradjon, ne legyen velem. Mert amikor jön, teljesen megváltozik. Hetekig minden jó, aztán hirtelen kihátrál hanyagol.
Mit mondja neki hogy ez így nem jó? Természetesen az anyját nem szeretném szóba hozni, pedig legszívesebben azt mondanám neki feldúlva hogy szakadjon már le róluk, de ő meg olyan hogy isteníti őket meg hogy sok időt akar velük tölteni mert ki tudja meddig élnek. Közben teljesen egészségesek senkire semmire nem szorulnak.
Másik kérdésem az hogy az anyja főz rá napi szinten. Ettől nem tud szabadulni? Néha én is főzök amikor nálam együtt vagyunk egyszer sem köszönte meg ebből is elegem lett. Szakítsak vele?
“Mintha a háttérből valaki irányítaná visszahúzná.”
Nem.
Ő az, aki azonnal érzékeli, hogy erősebb a kötődés, amit ő nem akar. Ezért visszavesz.
Legyél te ebben nagyon biztos.
Ennek se tartalma, se perspektívája.
Rabolja az idődet. Soha nem fog megváltozni. Semmiféle kötődést, felelősséget nem akar.
Ez a “húzd meg, ereszd meg” játszmázás tipikus esete. Eljár hozzád, de ha látja, hogy már erősödne a kötődésed, azonnal visszavesz.
Ez nála már bejáratott taktika. És az sem biztos, hogy csak te vagy képben.
Az agglegények rendszerint párhuzamos kapcsolatokat tartanak fenn.
Ha van gyereked, akkor olyannal kezdj, akinek szintén van. Ez csak egy jó tanács. Gyerektelen 40 férfi anyuval? Röhejes, legyen már önbecsülésed. Ez egy nagyra nőtt gyerek, se felelősségvállalás, se kiállás az érdekei mellett. Kihasznál, van kit dugnia, te meg álomvilágba ringatod magad.
Nekem van gyerekem, férfi vagyok. Tudom milyen volt előtte, utána. Ha elválnék, kizárólag elvált, gyerekes nőkkel ismerkednék. Miért? Pont azért, mert egy gyerektelen teljesen más világban él, nincs kedvem olyan dolgokat magyarázni, amit sosem fog megérteni.
A pasidat meg rövid úton meneszteném, ugyanis az egészségen kívül egy dolog van ami érték, az pedig az idő. Egy másodpercet sem pazarolnék tovább!
Megszokta a szüleivel, jól érzi magát velük, neki ők jelentik a családot. Szerintem az anyja abban hibás, hogy még kisgyerekként kezeli és nem szoktatta rá a független életre. Azt természetesen nehéz megérteni egy anyának, hogy néha jobb ha hagyja a fiát elköltözni és szalámin élni napokig.
Kérdezz rá, hogy neki mi a célja ezzel a kapcsolattal. Dobd fel az összeköltözés témát. Noszogasd egy kicsit de ha látod, hogy nem haladtok semerre akkor ne félj szakítani se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!