Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok így páréves kapcsolatban nők, hogy annyira kimerített agyilag a pasitok, hogy kezdtétek elhanyagolni magatokat, már nem érdekelt hogy néztek ki stb ?
Szia! Teljesen normális amit érzel, engem is átvertek (hogy szépen fogalmazzak), most egyedül vagyok egy egyéves gyerekkel. Hagyj időt magadnak mindent feldolgozni, ha kell sírni sírj. Tűzz ki magad elé célokat (nekem pl 10 kiló fogyás, jogsi, autó), dolgozz ezeken.
Nekem például nagy szükségem van a szexre. Egy régi ismerősömmel futottam össze, felmentem hozzá. Végigbeszélgettük a napot, nagyvonalakban elmondtam, hogy átvertek stb. Úgy éreztem magam, mintha évek óta minden nap beszélnénk egymással,bizalmas volt a légkör.
Majd este én kezdeményeztem a testi kontaktot. Magamon is meglepődtem, de nagyon fontos, hogy ami jól esik éppen, amire vágysz, azt csináld, de semmiképp se engedd magad kihasználni, az emberek kiszagolják, ha valaki padlón van érzelmileg.
24/N
Nekem volt már olyasmi kérdésem is hogy lehet az hogy a kapcsolatban az egyik tönkremegy, a másik ugyanakkor meg sugárzik fel van töltődve és közben ugyanabban a kapcsolataban van mindkettő.
Én azt vettem magamon ésszre hogy kikészítenek a viták, vagy ha nincs velem, az instabilitás, a párom meg ugyanakkor majd kicsattan a boldogságtól kiegyensúlyozott, parfümözik fütyörészik.
Szerintem ez az amikor energiavámpírral van vki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!