Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az igazság a gyerekszületés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igazság a gyerekszületés utáni szexről?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt, hogy a férfi panaszkodik, hogy a nőnek nincs igénye rá, mióta megszületett a gyerek.

Másik topikban, ahol anyukák válaszolgatnak, ott szinte minden nő írja, hogy szülés után rögtön kedve volt hozzá.

Melyik lehet a gyakoribb?

(És olyan elő szokott fordulni, hogy pl. 3 gyerek után jut el a nő arra a pontra, hogy már nincs kedve?? Tehát akkor, amikor már "teljesített", akkor miért szűnik meg benne a vágy?

2024. márc. 3. 21:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
10, figyi, én csak azt mondom, ha valakivel nem élsz együtt, bármit mondhat neked. Nem csak a szexcsatákról, hanem a háztartás vezetéséről is.
2024. márc. 4. 00:18
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Ez mindenkinél más.

Van, akinél gyorsan rendeződik a hormonháztartás, van aki utána még hónapokig vagy évekig szenved vele.

Akkor az is befolyásoló tényező lehet, hogy milyen szülés élménye volt a nőnek. Valakit egy eset is traumatizál egy életre, van akit öt sem.

Ezenkívül ott van a sok stressz, fáradtság, a felelősség.

Viszont egy dolog, ami nagyon fontos és a férfiak elfelejtenek... A jó szexet (ahol a nőnek is orgazmusa van) egy nő sem fogja mellőzni!

2024. márc. 4. 04:51
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

Ugy indult a kapcsolatunk, hogy volt olyan het, amikor mindennap szexeltunk. Aztan egyre tobb lett a problema, sok igergetes ellenere semmi valtozas, csak a toketlenkedes. Eltelt par ev, mar mashogy nezek ra mint az elejen, pedig osszehazasodtunk es gyereket is varunk. En ugy erzem mindent beleadtam, de mar kiegtem.

O folyton iszik, en meg igenytelen lettem, a lakas ugy nez ki mint amibe belehanytak. Hat ezert nincs szex, a legrosszabbat hoztuk ki egymasbol. Pedig oriasi szerelemnek indult, es mint az elejen irtam, a kemia is mukodott.

2024. márc. 4. 06:11
 14/23 anonim ***** válasza:
18%
13. Sosem fogom az ilyeneket megérteni! Egy ember nem változik 180 fokot, már látni kellett volna az elején is hogy milyen. Jó, mi az átlagnál 10X tudatosabbak vagyunk, nem igazán néztünk félre semminél sem. De akkor is! Nálunk sincs szex disznóól lakásban, gyorsan megcsináljuk előtte. :D
2024. márc. 4. 06:35
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem olyan féle kedv, inkább az éhséghez hasonlítanám, van aki gyorsan éhes lesz és enni akar, van aki meg egyáltalán nem és eszébe sem jut, hogy enni kellene, mert régen evett pl. Nem kívánja a 'kaját'

Nekem is így volt, hogy 1 évig a libidóm a béka segge alatt volt, semmi nemi vágyam nem volt, nem szimplán nem volt kedvem szexelni

2024. márc. 4. 08:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Gondolom ahány pár annyiféle igazság, hiszen nem mindegy az életkor, az egészségi állapot, hogy előtte mennyire kívánták egymást, hogy a babával minden rendben-e, és a többi.
2024. márc. 4. 11:32
 17/23 anonim ***** válasza:
14: pedig valtozhat. Ha csak magambol indulok ki, en sem olyan voltam az elejen, mint amilyen most vagyok. A rossz korulmenyek negativ hatassal vannak az ember szemelyisegere. Kifordultunk onmagunkbol, befasultunk. Emelle anyagi nehezsegeink is vannak. Abban bizunk mindketten, hogy sikerul valtoztatni ezen.
2024. márc. 4. 12:21
 18/23 anonim ***** válasza:
50%

Miért szól hozzá az, aki nem apa vagy anya és van saját tapasztalata?

Megy az ész osztás meg a "baráti körben ez meg az van"...

Nekem több gyerekem van. Mindkettőnk fáradtak voltunk, de megoldottuk az együttléteket. A mennyiség visszaesett egy darabig, de nem tűnt el. Nem múlt el a nemi vágy, de az alkalmazkodás miatt sok korábbi szituáció nem felelt meg a nemi életre.

2024. márc. 4. 12:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem volt baba és dolgoztam együtt vittük a háztartást heti 5x szexeltünk legalább.

Most hogy van gyerek "én itthon vagyok egész nap és semmit nem kell csinálnom" a férjem le se szarja a hàztartást. A gyerekkel sincs mert 8 óra után nehogy már neki babázni kelljen. Hétvégén meg ki kell magát pihennie,nehogy már egész héten legyen valami feladata.

Egész nap hisztizik és reklomál. Persze a testemre iy tesz megjegyzéseket hogy csúnya a gasamon a bör sokat híztam (3 kg plusz van rajtam s, xs rugát hordok). De este dugná hozzám a faszát. Na meg a nagy francokat.

Barátoknak előadjuk milyen jól vagyunk, milyen sokat szexelünk mennyi mindenben segít hogy ne tudják hogy kudarcot vallottunk.

Közben a valóság egy nagy szar.

2024. márc. 4. 13:30
 20/23 anonim ***** válasza:

"Barátoknak előadjuk milyen jól vagyunk, milyen sokat szexelünk mennyi mindenben segít hogy ne tudják hogy kudarcot vallottunk."

De miért?

2024. márc. 4. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!