Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az igazság a gyerekszületés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igazság a gyerekszületés utáni szexről?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt, hogy a férfi panaszkodik, hogy a nőnek nincs igénye rá, mióta megszületett a gyerek.

Másik topikban, ahol anyukák válaszolgatnak, ott szinte minden nő írja, hogy szülés után rögtön kedve volt hozzá.

Melyik lehet a gyakoribb?

(És olyan elő szokott fordulni, hogy pl. 3 gyerek után jut el a nő arra a pontra, hogy már nincs kedve?? Tehát akkor, amikor már "teljesített", akkor miért szűnik meg benne a vágy?

2024. márc. 3. 21:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nincs gyerekem és én sem akarok szexelni a férjemmel.Elmondom miért.Bunkó, lusta, nem csinál semmit, nem törődik velem.

Gyerek után azoknak a nőknek nincs kedve szexelni, akiket kizsigerel a pasija, mert nem csinál semmit, nem foglalkozik a nővel.

2024. márc. 3. 21:32
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a vágy szűnik meg, csak másfajta hormonok dominálják a szervezetet. Ezek inkább az utód életben tartására, mint az újratermelésre fókuszálnak. Idő kell a testnek, mint visszaállnak a hormonok az újratermelés fázisra. Plusz a kisbaba sok elfoglaltság, fáradtság, kimerültség is van.
2024. márc. 3. 21:34
 3/23 anonim ***** válasza:
69%

1 akkor miért a férjed még?

Az nem az ő hibája hoyg nem lépsz ki

2024. márc. 3. 21:47
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha az ember fáradt, és rengeteg mindennel kell foglalkoznia, akkor érthető, hogy a szexhez már nincs kedve/ereje.

Ehhez pluszba ahhoz is hozzájön, hogy a házasságban élő férfiak pár év után már egyre igénytelenebbül néznek ki, elhíznak stb, így lehet hogy kevésbé vonzóak a feleségük számára. Pláne ha még a szex is egy unalmas, öt perces menet velük.

2024. márc. 3. 21:49
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én pl kívánom, de az egyik egész napi hisztije, meg a kicsi éjszakába nyúló szopizása miatt egesz egyszerűen nincs semmi energiám hozzá. És a férjemnek se, pedig alapból elég kanos.
2024. márc. 3. 22:31
 6/23 anonim ***** válasza:
42%
#3 Te voltál már házas?Szerinted így indul?Azonnal amikor probléma van le kell lépni?Ő a hibás, nem rám kell mutogatni.Változzon meg, vagy menjen ő.🤭 Én mindent a saját hasznomra fordítok.
2024. márc. 3. 22:51
 7/23 anonim ***** válasza:
85%

11 hóbapos a fiam. Kívánnám a szexet de nincs hozzá erőm. Fáradt vagyok egyedül viszem a háztartást gyerekkel együtt hidzen az apja ha vigyáz rá vagy a tv elé akarja letenni vagy visít vele folyton, nyomja mellette a telefont leszarja mit csinál. A házimunkából szarban se veszi ki a részét. Nem foglalkozik velem lelki szinten.

Ha nofmális lenne sokat szexelnénk de így... hát valahogy leszarom.

2024. márc. 3. 22:58
 8/23 anonim ***** válasza:
77%

7. Az én ismeretségi körömben ez totál fordítva van. Ott meg a nők nem akarnak szexelni, a férfiak melóznak, segítenek, viszik a háztartást. Szerintem ők a papucs kategória, a papucsokkal meg a nők nem akarnak szexelni. Fura, de a házas ismerőseim nemre való tekintet nélkül, szinte mind a szexuális élet hiányára panaszkodnak. Mert hát meló, fáradság, stressz, otthoni teendők stb.

Volt olyan kollégám aki mindig azzal jött hogy náluk minden nap izzik a lepedő. Majd hirtelen elváltak, és bevallotta hogy évente 3-4X volt szex, csak ciki lett volna beismerni. :D

Szóval engem sosem érdekeltek a nagy szexcsatákról áradozó emberek, mindenki azt mond(hazudik) amit akar. Ha meg szex, akkor olyannal jó aki szexuálisan vonzó, na ezt sem mondhatja el sok házas ember. Mennyi ember él csak a másik mellett nulla szexuális vonzalommal, majd a párjuk panaszkodik hogy nincs szex. Hát jó lenne neki is a szex, csak ha ránéz a férjére/feleségére, elmegy az életkedve is. Valóság? Sajnos az.

2024. márc. 3. 23:51
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

"a férfiak melóznak, segítenek, viszik a háztartást"

A saját tanácsodat fogadd meg: "mindenki azt mond(hazudik) amit akar."

2024. márc. 4. 00:04
 10/23 anonim ***** válasza:
53%

9. Látod! A te szociális mintád nem ez. Buborékvilágok harca.

Ezt kapd ki... 20+ éve vagyunk együtt, fő és mellékállásban dolgozom, az ég világon mindenhez értek, mindent meg is csinálok, holott több diplomás vezető vagyok. Háztartás? Bevásárlás, menő ételek készítése, kísérletezés a konyhában, a gyereknevelés, a kerti munkák, a család menedzselése stb. Ja, ezt mind csinálom.

Szokták is mondani a feleségemnek, hogy aranyba foglaljon, vigyázzon rám, mert nehezen találna hasonlót. Pasit találna az kétségtelen, mert nagyon csinos nő. :)

Én elhiszem hogy a buborékodon belül ez kamunak tűnik, még csak meg sem sértődöm. Remélem egyszer neked is összejön!

2024. márc. 4. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!