Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változzak meg hogy kevésbé “érdekeljen” a párom és kevesebb időt akarjak vele lenni?
Ha rajtam múlna akkor minden nap egész nap a párommal lennék, mindig ő jár a fejemben és hiányzik ha egy órára is külön vagyunk. Nyilván (sajnos) dolgozni muszáj de azon kívül folyamatosan vele lennék.
8 éve vagyunk együtt.
Az első pár évben ő is ilyen volt velem, de 1-2 éve ez megváltozott és ő egyre gyakrabban szeretne külön programra menni. Nyilván tudom hogy ez tök normális és egyetlen rossz szavam sincs erre, de magamban nagyon rosszul esik hogy addig se velem foglalkozik. :(
Azt hittem 2-3 év kapcsolat után ez majd elmúlik mert mindenhol azt mondják hogy azután mindenki lenyugszik de én nem, én ugyanúgy vele akarom tölteni minden pillanatom.
Azt mondják ez “nem egészséges” úgyhogy “kényszerítem” magam hogy én is elmenjek ide-oda néha nélküle, járok programokra meg sportolni is, de borzalmas és mindig azt számolom mikor mehetek már haza hogy a párommal lehessek végre.
Kb a legjobb két hét volt életemben amikor covidosak voltunk és törvény kötelezett rá hogy otthon együtt legyünk mindketten folyton. 😅
Mit csináljak ezzel? Már egyértelmű hogy magától nem múlik el mint ahogy vártam. De akkor mitől tudnék “leszakadni” róla?
(Nincs féltékenység a dologban, 30 évesek vagyunk, együtt élünk, én vagyok a nő, nem tudom mi lehet még releváns infó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!