Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valtozzak meg?
Nem vagyok meghunyaszkodos tipus, de unom mar hogy allandoan en kerek bocsanatot mindig mindenert.
Nem szeretek haragban lenni sokaig, es mindig engem bant ez leginkabb igy en bekulok/keresek megoldast/kerek bocsanatot
Ma is igy volt. Nagyon utalom magam ezert.
Hogyan valtozzak meg ezen a teren?
25L
1.
Ugyan ez volt az előző kapcsolatomba. Mindent nekem kellet megoldani, még akkor is ha ő rontotta el. Mindig en kerestem a megoldast/komprumisszumot..hat szakitas is lett belole. Az ilyen egyoldalu kapcsolatok halalra vannak itélve, de ettől függetlenül még nem kell szakitani. Beszéljétek meg mond el neki kerek perec mit érzel, hogy azért ő is "dolgozhatna", egy kapcsolat munka. Ha ez se segít akkor rip.
Kedves Kérdező!
Ha változni akarsz, akkor változtass eddigi szokásaidon. Tekintsd át részletesen, hogy eddig hogyan reagáltál dolgokra. Akár kívánatos, akár NEM kívánatos dolgokra.
Legelőször is... kezdd azzal (de hangosan!): - NEM utálom magam! - aztán...
- Most épp ilyen vagyok! -
- Eddig is örökké változtam, hisz már rég nem kell pelenkázni! -
- Akkor eztán is tudok változni! -
- Engem senki meg nem akadályoz ebben! -
- Konfrontálódni is tudok, ha a helyzet ezt kívánja! -
(Ezt nevezik asszertív magatartásnak)
Jelenlegi hozzáállásoddal azt éred el, hogy a másikat megtéveszted. Abba az illúzióba ringatod, hogy neki semmiféle helyre-tennivalója nincs. Így azt hiszi: csak neked van. Mert már hozzá is szokattad.
5-ös jól írta: Egy (szeretet) kapcsolat az két (2) ember közös sikere/bukása. Mert munka. Nem elég csak elkezdeni valamit, hanem azt FENN is KELL TARTANI! És a kapcsolat az mindig két ember közt van. Tehát 50/50% -ban kell tenni érte.
Jó, ha tudod és számítasz rá: Minden változás, változtatás fájdalommal jár. Neki fog fájni, de neked sem lesz könnyű. Ám ez is olyan, hogy valamit valamiért.
Az ERŐ legyen veled!
"Nem szeretek haragban lenni sokaig"
Miért vagy egyáltalán haragban valakivel?
Nem tudtok valamiben megegyezni, megérteni vagy legalább elfogadni egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!