Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tud a párom örülni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud a párom örülni?

Figyelt kérdés
Ünnepekkor sem, sikereinek sem. Ha ünnep közeleg vagy előtte, vagy utána biztos bevágja a durcát. Saját születésnapján sem boldog. Ha kap ajándékot:nem ilyet akartam, csúnya, nem kérem, azt úgy sem kapom meg amit akarok. Nem merem már semmivel meglepni, mert olyat szól be amitől teljesen elmegy a kedvem. Mit lehet csinálni vele? Kedvességet, gondoskodás várja, de ha nem tud örülni?
2024. febr. 29. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő ilyen. A te választásod, hogy elfogadod ilyennek, vagy sem.
2024. febr. 29. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Mert egy nagyra nőtt óvodás.
2024. febr. 29. 14:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy de ilyen, pl ha jönnek vendégek és dicsérik a kaját, amit főztem, nem akkor hanem másnap, vagy később, valami miatt patáliát csinál, tényleg bagatel vackon, és lehord mindennek, hogy érezzem a helyem. Ő (férfi) fent én lent vagyok. De van még csomó ilyen szituáció.
2024. febr. 29. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod. Miért hagyod? Így tényleg igaza van, te vagy lent, ő fent. Te helyezed magad fölé azzal, hogy nem hajítod ki.
2024. febr. 29. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Mert nem szeret téged se magát.
2024. febr. 29. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem kényszerít hogy vele legyél.
2024. febr. 29. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Ő véletlenül nem Duli Fuli törp?
2024. febr. 29. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk azert az illett volna mar kideriteni, hogy kulon nyomasztjak-e az unnepek, konvenciok. Mert egy kedves ember is erezheti magat rosszul ilyen eroltetettnek erzett unneplesekkor.
2024. febr. 29. 20:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Sokszor próbálok vele beszélni, de csak ront a helyzeten a dolog. Taszítják az érzések, és annyira sugárzik róla,korábban nem volt ennyire látványos a dolog.
2024. márc. 1. 06:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Mióta elvesztettem két nagyon közeli családtagomat, én sem tudok önfeledten örülni/boldog leni ünnepekkor. Nem lehet, hogy nála is hasonló okok állnak a háttérben?

25N

2024. márc. 1. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!