Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megbeszélni a párommal, hogy én szeretném, ha érezném, hogy tart valahova a kapcsolat?
Fejlődött az utóbbi időben, de nekem nagyon úgy tűnik fél év után, hogy semmit sem akar beszélni a jövőről, magától nem jön ilyesmi. Azt mondta már, hogy ráér, előtte az egész élet, 1,5 éve egyedül él és ennek nagyon örül. A probléma ezzel csak az, hogy nem nagyon lehet fejleszteni egy kapcsolaton számomra, ha az összeköltözés nem opció...
Én meg akarok szabadulni a lakótársamtól, egy kicsit én is egyedül akarok élni végre, mert erre egyelőre nem volt sanszom.
Párom is tudja ezt, de szeretném tudatni vele, hogy ettől még az összeköltözés egy fontos pontja kell legyen majd a kapcsolatnak, de ha ő elképzelni sem tudja ezt, mondjuk 1 év múlva egy 1,5 éves kapcsolatba, akkor semmi értelme folytatni részemről, mert nekem több kell annál, hogy heti 2-3 alkalommal jól érezzük magunkat.
Jogos ezt elmondani neki?
Azt nem mertem elmondani, hogy szeretném ha reális cél lenne a házasság, gyermekvállalás pár év múlva, mert ettől tényleg minden pasi menekül...
Sajnos neki én vagyok az első és nem igazán bízom benne, hogy nem akarna mást is még komoly kapcsolat előtt. Nem érzem reálisnak így az elvárásom, hogy több megerősítést küldjön, mert jó eséllyel nem fog lecövekelni nálam.
Komolyan azt érzem rám fér egy jó adag terápia, mert mindig azt érzem, hogy nem tudok elég jó lenni egy kapcsolatban ahhoz, hogy komolyan kelljek valakinek.
Azt írod, “1,5 éve egyedül él” ; majd azt, hogy:
“Sajnos neki én vagyok az első”.
Döntsd el, hogy melyik a valós.
Ha te vagy neki az első, akkor ebbe ne fektess energiát.
És ő tudja hogy ti kapcsolatban vagytok vagy azt hiszi hogy az ingyen prostija vagy?
Költözz akkor külön egyedül, ahhoz pont nincs rá szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!