Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jönnek be a kisfiús arcú srácok?
A koromhoz képest jóval fiatalabbnak látszok, és úgy gondolom, hogy emiatt nem találok hozzám illő, korombeli lányt, mert éretlennek hisznek.
24f
1.2. Nekem sajnos nem eléggé erőteljes a borostám, ahhoz, hogy érdemes legyen meghagyni. Egyszerűen nem állna jól. De az arcomon kívül minden más normális, beleértve a testfelépítésemet, gondolkodásmódomat, megjelenésemet, stb.
3. Nekem is a "kislányos" lányok jönnek be inkább, gondolom hasonló okokból.
4. Tőled hallottam először erről a srácról :). De tinikkel nem akarok kezdeni, gyerekek még. Inkább 20+.
Köszönöm a válaszokat, jöhet még (ha lehet kort is feltüntetve)!
Nem jönnek be a 13 éves képű minorok bocs. Már 12 évesen is a férfiasabb srácok tetszettek az akkori menő fiúbandákból. Korodból adódóan te még biztos emlékszel még a Backstreet Boys nevű együttesre, na ott mindenki a Nick nevűbe volt szerelmes, az a szőke, kisfiúarcú tejfeleskűpű gyerek, na attól már akkor rosszul voltam...
Növessz borostát, kerüld a kisfiús hajviseletet.
Nekem speciel bejönnek. Engem is külsőre 15-16 évesnek néznek, annak ellenére, hogy 20 múltam.. =) Ilyen kinézettel meglehetősen hülyén érezném magam egy borostás kétajtós szekrénnyel.
Tehát vannak ilyen lányok, és könnyen megeshet, hogy épp a zsánereid, úgyhogy hajrá ;)
22 éves vagyok, és általában nemnézik ki belőlem a 18-at :)
Talán ebből is adódik, hogy bejönnek a kisfiús pasik... is. :) Igazából a férfias megjelenést ugyanúgy szeretem, mint a kisfiús mosolyt... csak jól viselje az illető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!