Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok ilyen típusú férfivel, aki mindent hárít?
A barátom akarmin van vita, legyen szó akár jelentéktelen dolgokról, mindig mindent tagad, semmibe soha nem látja a felelősségét, soha nem mondta, hogy elnézést, sőt elmondása szerint 52 év alatt mióta él sose tévedett senkivel szemben es sose hibázott semmit, tőlem se kért soha elnézést a 3 év alatt.
Sőt, ha ő téved azt is rámkeni, hogy az én hibám volt, ha rossz pénzügyi döntést hoz,( szerencsejáték) az pont miattam volt mert felidegesítettem aznap vagy 2 évvel ezelőtt es pont akkor jutott eszébe.
Ha peche van az is miattam, ha elfordulnak tőle emberek miattam minden, pedig ő az aki a hátam mögött kibeszélt mindig es röhögtetett.
Ha elkapom valamivel, azt is van képe tagadni, simán, szégyen nélkül, bizonyíték sem bizonyíték, a többi nővel csak barátok, nincs köztük semmi, képzelődöm, beteg vagyok es azokkal is röhögtet, mert így dicsekszik, hogy ő milyen kapós, rá milyen féltékenyek
A nárcisztikus es a pszichopata sose ismeri el a tévedését, számára az nagy szégyen, a halál.
Kepes barmire, csak ne kelljen beismerjen semmit
Egy apró, nevetséges dolog, egy bagatellt se ismer be, es beveti a legdurvább viselkedését, ordít a semmiért. Tehat a viselkedése es agressziója (verbalis vagy testi) nem lesz arányban a kiváltó okkal
Megnezem, hogy a nárci mit vall be
Ha bevall ezt azt akkor nem nárci
Azért számít a skála, mert ha átlóg a személyiségzavarba, akkor pl többnyire menthetetlen az egész kapcsolat, és csak iszonyat károkat fog okozni a másik félbe, főleg ha szereti is a partnerét. Nagyon lehetetlenül rossz helyzeteket tud ez kreálni. És ott többnyire remény sincs a változásra, csak a kiégésre. Tehát ott érdemes bele se menni, vagy szakítani, ha utólag derül ki, mentve magad.
Ellenben ha kevésbé van jelen, akkor kezelhető a helyzet, ha mindkét félben megvan rá a szándék. Szerintem ez fontos különbség, ezért sem szabad mindegyikőjüket egy kalap alá venni.
Meg aztán azt se felejtsük el, hogy manapság mindenkit aki nem megfelelően viselkedik a másik fél elvárásaihoz képest, vagy antipatikus, kezelhetetlen, azt sokan egyből nárcisztikusnak bélyegzik, azzal is rontva a felismerhetőséget. Pedig ez elég másfajta tünetegyüttes, sokkal de sokkal manipulatívabb tud lenni mint a sima önzőség, arról nem is beszélve hogy náluk tényleg a korai gyerekkorban gyökerezik a kiváltó ok. Tehát ezt helyrehozni is nehezebb lesz, már akinél lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!