Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok ilyen típusú férfivel, aki mindent hárít?
A barátom akarmin van vita, legyen szó akár jelentéktelen dolgokról, mindig mindent tagad, semmibe soha nem látja a felelősségét, soha nem mondta, hogy elnézést, sőt elmondása szerint 52 év alatt mióta él sose tévedett senkivel szemben es sose hibázott semmit, tőlem se kért soha elnézést a 3 év alatt.
Sőt, ha ő téved azt is rámkeni, hogy az én hibám volt, ha rossz pénzügyi döntést hoz,( szerencsejáték) az pont miattam volt mert felidegesítettem aznap vagy 2 évvel ezelőtt es pont akkor jutott eszébe.
Ha peche van az is miattam, ha elfordulnak tőle emberek miattam minden, pedig ő az aki a hátam mögött kibeszélt mindig es röhögtetett.
Ha elkapom valamivel, azt is van képe tagadni, simán, szégyen nélkül, bizonyíték sem bizonyíték, a többi nővel csak barátok, nincs köztük semmi, képzelődöm, beteg vagyok es azokkal is röhögtet, mert így dicsekszik, hogy ő milyen kapós, rá milyen féltékenyek
Férjem is hasonló, bár nem ennyire elharapódzott a helyzet.
Ő csak a hétköznapi konfliktusokban nem ismeri fel a szerepét, ő már csak annyit fog fel, hogy rá, szegény, ártatlan férfire valamiért kiakadt az asszony. Szerencsére az évek alatt azért sokat fejlődött ebben, már volt, hogy beismerte a szerepét és ki is mondta hangosan, de általában nem ez a helyzet.
Szerencsére nálunk nincsenek ilyen komoly dolgokból problémák (nők, pénzügyek, stb..), mint nálatok. Ilyen esetben nem tudom, mit tennék, mert azért ezek rendesen meg tudják keseríteni az életet.
Az lenne a legjobb, ha a párod belátná, hogy dolgoznia kell önmagán. Emellett te csak a saját tetteidre lehetsz hatással, szóval a reakcióidon kellene elmélázni, hátha meg tudod törni valamivel ezt az ördögi kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!