Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Vagy jogosan akadok ki?
A kapcsolatom válságba jutott, a párommal szeretjük egymást de túl sok az ellentét, a vita, mások az igények, az elvárások. Ennek ellenére ő folytatni szeretné, és viszont a legutóbb vitánál felhoztam a külön válást. Hosszasan beszélgettünk erről, a problémákról, hogy mostanában milyen feszültek vagyunk, neki meg halt az édesanyja, anyagi, egészségügyi problémáink vannak...
Erre egyszer csak közölte hogy én döntötök, és ha nem akkor neki ott van X. Na én ezen jól kiakadtam. mi az hogy ha én nem akkor ott egy másik??? azt mondja hogy neki így könnyebb, az a lány mér mióta lohol utána (erről én is tudtam) és engem csak így tud elfelejteni. De basszus ha én szeretek valaki gondolni sem tudok másra, nem hogy már a közös jövőt tervezgetni mikor még az előzővel nem is szakítottál...
Ezek után jól ott hagytam, de nagyon fáj hogy ilyen hamar lecserél hiába mondja hogy csak így tudna túl lenni rajtam én ezt így akkor sem tudom elfogadni.
Vagy én reagálom túl és ez tényleg így működik egyeseknél?
De nekem ez olyan szörnyen hangzik. Az előző barátom után fél évig másra sem tudtam nézni.
Azt mondja hogy az a lány is szeretetre vágyik, és ő is, így ha nekem nem kell megy hozzá, várja őt, de megvárja míg én választok, szóljak ha döntöttem.
Még is mit kellene válaszolnom? Akartam volna még egy esélyt adni ennek a kapcsolatnak hisz egy csomó mindent sikerült tisztáznunk de így hogy egy másik is várja...
Ezek után nehéz elhinnem hogy szeret... ráadásul az a szegény lány is, pótléknak akarja használni...
Mit gondoltok erről? mit kellene tennem?
Lehet összejön a másik lánnyal, de nem lesz az tartós az fix. Érzelmi vlságban van, ilyenkor összegabalyodnak az érzelmek. Hullámvölgyek. És mivel a saját érzései nem tiszták (nem rosszak, félre ne értsd, de zavarosak), ezért máséra sem tud hangolódni. Ezért viselkedik így veled.
Mindenképpen szünet legyen beiktatva.
köszönöm a válaszokat, 2 utolsó válaszólónok külön köszönöm, azt hiszem ezt fogom tenni.
Utolsó válaszoló szünetről beszélsz, lehet hogy jót tenne, de hogy adjam elő ezt? Ez a szünet dolgot nem olyan ostoba kifogásnak, időhúzásnak fogja venni?
sztem már rég d.ugja azt a csajt,téged nem szeret,az ultimátum eleve egy szemét dolog hát még így.
én a helyedben szépen,higgadtan küldenék neki egy üzenetet,h teljesen nyilvánvaló h nem szeretsz,azzal ahogy velem viselkedtél,és amiket mondtál,csak megerősítettél abban,h nem vagyunk egymáshoz valók.
nagyon szemét a pasi,azonnal hagyd ott!! nem szoktam szakításra buzdítani,inkább megoldásra de ez.. nagyon csúnya dolog
szerintem meg nem taktikából mondta a pasi amit mondott
hanem igazat mondott
ő egy nagyon nagyon gyenge jellem, és ha te nem állsz mellette, más segítségét kéri
nem tud önállóan talpon állni
nagyon sok kapcsolat szól társfüggőségről
ilyenkor nem is szeretik igazán a másikat, csak félnek az élettől. nem is. egyenesen rettegnek.
kérdés:
vállalod e tovább az "anyáskodást", vagy nem.
ez egy ilyen férfi egy önbizalomhiányos jellemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!