Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tènyleg én hibàztam? Mit kellene tennem?
Kezd kicsit sok lenni az egyformán buta stílusban írt állítólagos női kérdés. Vajon a kategória első helyezettjéhez van szerencsénk aki havi ~100 kérdéssel boldogít minket?
Ezek a provokáló, átlátszó kamuk borzasztó károsak a valódi áldozatok számára, rengeteg embert elvisznek abba az irányba hogy a nők tehetnek a bántalmazásról mert ennyire ostobák.
Te már tettél fel itt kérdést, akkor még csak terhes voltál, ha jól emlékszem nagyon hamar becsúszott a baba a kapcsolatba, akkor még "csak" arra panaszkodtál, hogy a kutya nincs sétáltatva, nevelve, az ágyban alszik, nem szobatiszta stb. - már akkor írtuk többen, hogy nagyon alaposan gondold át, és ha nem mutatja a párod jelét a változtatni akarásnak, akkor nem biztos hogy hosszú távon működni fogtok.
Ezt a felállást - te dolgozol a gyerek mellett és ő nem csinálja a házimunkát, gyerek körüli teendőket, hanem azokat is neked kell - én pl. nem fogadnám el, nem élnék így együtt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!