Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztam nagyot? Három éve ismerek egy férfit. Eleinte kapcsolatnak indult, aztán csak szex, majd ismét kapcsolat. Most már nagyon jól megvoltunk,de sosem mondtuk ki egymásnak,mik vagyunk. Nem is erőltettem soha, nem vallom azt,érzi az ember.
Nem hibáztál, igazad van!
Semmibe vesz a válasza alapján. Húsdarab vagy.
Nem érdekli az érzésed. Kiadta az ukázt. A többi nem számít neki.
Istenem...🤦
Te nem vagy a barátnője és soha nem is voltál/leszel. Csak egy lyuk vagy számára amit tovább adna a haveroknak, mint egy kurwát.
Nem tisztel, nem szeret hanem használ!
És te még beszélgetni akarsz vele? Miről? Ennyire oda vagy érte? Jó, akkor hadd vigyenek a haverjai is. 🤷
#2 Te undok áldozathibáztató 🤡.
Nem fogod fel, hogy a kérdező az áldozat? A végén még kiderül, hogy ő a hibás. Na, ez a patriarchátus, gratulálok.
Miről dumálsz hármaska?
"sosem mondtuk ki egymásnak,mik vagyunk. Nem is erőltettem soha, nem vallom azt,érzi az ember."
Nagyon nem jól gondolod, 3 év előtt bármikor kinyithatta volna a száját, hogy járni akar veled, szerelmes beléd, tervezhetnétek együtt a jövőt.
Mivelhogy komoly párkapcsolatról soha nem volt szó, mert hát "érzi" az ember - a másik tagja ennek a szexkapcsolatnak/barátság extrákkal - a pasi felajánlott a havernak, megbeszélték együtt, hogy nyugodtan vihet téged.
"pár nap múlva ha addig nem keres, megkérdezem,hányadán állunk."
Úgy álltok, az a helyzet amit írtam előttem, csak egy üríteni való tartály vagy számára, nem a párja/szerelme.
Igen, hibáztál, nem fektettétek le a szabályokat. Ő simán azt hitte benne leszel, mert nem volt szó párkapcsolatról. Te csak azt hitted, abba ringattad saját magadat.
Mondta, hogy a barátnője vagy? Te kérdezted őt a 3 év alatt legalább egyszer, hogy mi a szereped az életében? Közelmúltban főként? Mert ha ja és habbogott, hazudott és te elhitted neki akkor visszavonom szavaim, akkor tényleg ő a mocsadék.
De ha nem kérdezted meg akkor az mióta az ő hibája? Nem lehet arra alapozni, hogy csak te kellesz neki, összeköltözés amikor már együtt élhetnétek jó ideje! 3 évről van szó, nem 3 hónapról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!