Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy fél napig nem írtok egymásnak?
En 25.
Naponta beszélünk akár hússzor is, mindig folyamatos interakcióban vagyunk. Ha nem vagyunk együtt is, teljesen olyan, mintha együtt menne a napunk.
De megesik ha összeveszünk, hogy 1 hétig is zero kontakt.
Aztán ő ott folytatná ahol abbahagytuk, csak én olyankor el vagyok hidsgülve még,(pl nem birom ölelni sem),és szinte a nulláról szoktuk újrakezdeni az egészet. Ő udvarol, én meg vonakodom.
Remélem egyszer örökre eltűnik az életemből.
De ettől függetlenül megy a szinte óránkénti csevej, beszéd, az, hogy mentálisan folyamatos benne vagyunk egymás napjában, akkor is ha külön vagyunk is, akkor is együtt vagyunk így mentálisan nem is vagyunk külön soha. (Kivéve a hetes balhékat.)
9 Én sem birom. Alapvetően nem boldog vagyok elhiheted. Alaovetően szomorú vagyok hogy ilyen adatott nekem.
(És akkor nála eddig csak rosszabbak vannak:()ez ugy egyik pofon utan a másik. Hogy es ebben kell talalni vkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!