Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha szorongok a bűntudat miatt. Kellene?
A jelenlegi párommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Mikor megismerkedtunk már 2 éve szingli voltam, egy férfival volt kapcsolatom az alatt, de nem lett belőle komoly. Későbbiekben és előtte sem fogott meg senki nagyon.
Mikor vele elkezdtem írogatni, rá 2 hónapra talalkoztunk, ami nem volt egyáltalán gond. Viszont még mielőtt meglepő módon találkozóra hívott, egy másik férfi is írt nekem- bókolt a munkámmal kapcsolatban. Akkor még a jelenlegi párommal váltott üzenetekkel nem tudtam lesz e ebből valaha találkozó, a másikkal pedig a találkozó után is írtunk, de ritkán, nem tepert egyáltalán. Olyan dolgokról írtunk ami nem utal arra hogy többet is fog akarni, de valószínű csak nem akart túlságosan nyomulni.
Mikor a jelenlegi párommal már talalkozgattunk, már kapcsolat lett belőle,meg mindig valaszolgattam a másiknak. Ez abból adódott hogy a párom eleinte elég csúnyán viselkedett velem, nem tudtam mérlegelni a dolgokat, elszoktam a kapcsolattól, hogy mit tűrjek még és mit ne. Ettől függetlenül nagyon jó lett a kapcsolatunk pár hónap után és már nem írtam vissza az elozonek. Soha nem írtam vele mélyebb dolgokról, csak mikor zavart hogy ezt nem kellene csinálnom, akkor kezdett kapalozni, mire én megirtam hogy közben lett kapcsolatom és ezért már nem találom helyen valónak hogy beszélgetünk. Megprobalt randira hívni, de végül megertette. Valahol próbálom bemeselni magamnak hogy ha a párom nem lett volna velem olyan akkor nem írok a másikkal, ezért nem vagyok akkora bűnöző, de ha eszembe jut olyan gyomorgörcsöm lesz így két év után is hogy legszivesebben elmondanam. Persze mégsem teszem, de akkor is szörnyű érzés.
Én értem a bűntudatod okát. De hidd el nincs rá okod! Mert elhiheted, hogy a mostani párod is chatelgetett másokkal, sőt rengeteg nővel, mielőtt veled találkozott és komolyra fordult a kapcsolatotok. Oh, ha te azt tudnád, hogy valójában hány nővel chatelgetett addig!
Szerintem ez így természetes.
Hiszen honnan lehet azt tudni előre, hogy melyikből lesz komoly kapcsolat?
A neten alakuló kapcsolatok 99%-abból nem lesz semmi! Ha az ember mindig csak egy-egy emberrel beszélgetne a neten az egy érdekes világ lenne, de hidd el nem úgy van…
Elhiheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!