Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve van szeretőm aki attól jóval több , szeretem őt, de a páromat is. Nem tudom kit válasszak?
Párommal 4 éve vagyunk együtt, közöttünk kb 1 éve nincs szex és részemről vonzalom, sajnos állóvíz lett a kapcsolatunk, nem tudom elképzelni hogy így kelljen élnem de elengedni sem tudom, mert nagyon szeret engem , ha megtudná hogy van más azt is elnézné csak ne hagyjam el. Jó hozzám , őszintén szeret de számomra olyan ő mint a legjobb barat, tesrver csaladtag pont ezert nem tudom elengedni.
A szeretőmmel el tudnám képzelni hogy előre lépjünk, gyerekunk legyen annak ellenére hogy a parom a legjobb apa lenne a vilagon. A szeretommel csodas a szex, komoly intelligens ferfi de megsem olyan lelkitarsam mint a jelenlegi. Nem erzem magamhoz olyan kozel őt, ő arra hivatkozik hogy nem tudja magat adni mert nem egyedul van velem..sajnos donteni kell, valakit el kell engednem felel hogy rossz dontest hozok. 32 eves vagyok, mar nincs idom idot huzni, es jogom sem barkiet. Mit tegyek?
Koszonom!
En egyaltalan nem erzem magam krvanak, nem ossze vissza ferfiakkal fekszem le, egy van , ő hozza is erzelmek fuznek. A hibam hogy nem tudtam a regit elengedni, valakitol meg megkapom ami hianyzik. Ettol aztan tenyleg krva vagyok. Nem, inkabb gyava. De teljesen mindegy ki mit gondol errol, a lenyeg hogy valamerre lepnem kell. Koszonom a normalis kommenteket
Az ő idejét is húzod. Jobb lesz ha lesz gyereked a mostani párodtól, mert ugye eljon az ideje hogy ő is szeretne, Te is úgy érzed majd hogy anya szeretnél lenni. Aztán gyerek mellett is szervezed a titkos találkákat? Ilyen lesz számodra a boldog élet?
Ha lepnel akkor pedig azért abba is gondolj bele, hogy ha a szeretoddel lépsz le, nem azt a nőt lája-e majd benned aki férekefélt az előzőnél és úgy lettél neki. Átgondolandó.
Még ha meg is bocsatana a mostani párod, akkor is nagyon csúnya amit csinálsz. Nem vonzódsz hozzá...hogy akarsz így évtizedeket leélni vele? Mi lesz ha nem tudsz vele lefekudni és végül neki lesz valaki aki férfiként néz rá és elhagy? Akkor majd hogy gondolsz vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!