Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a férjem, de a szeretőmet még jobban. Kit válasszak?
Sok dolgot kéne ehhez még tudni. A férjed hány éves? Miért mentél hozzá? Ugyanilyen nagy szerelem volt? Mit érzel most a férjed iránt?
Azt tudom, hogy nem könnyű elválni valakitől aki fontos, de szerintem a szerelem sokkal fontosabb, HA IGAZI. De sajnos mindig elmúlik, és ezt el átgondolni, hogy akkor is jó lesz-e a "szeretőd"
Szerettem,most is szeretem, de nem volt az az igazi rózsaszín felhős szerelem, talán soha.30éves a férjem, gyerek nem jön össze 2 éve...
Nem könnyű!
Hát nehéz kérdés...
Ha lenne gyermeked azt mondanám, hogy ne hagyd el a férjed, mert én csonka családban nőttem fel, és hát hogy is mondjam? nem volt az igazi.
Édesanyám ugyanebben a helyzetben volt mint te (csak ő kicsit idősebb volt) de ő úgy döntött hogy szarik a családra (rám és apura) és majd összejön a szeretőjével akit NAGGGGGGYON szeret. Miután apuék elváltak, én apunál maradtam, anya meg várt a szeretőjére, de 2 szék közül a padlóra esett, mert a szeretője meg nem akarta elhagyni a saját0 családját.
nah de nem panaszkodom tovább. csak azt akartam, hogy jól gondold át a döntésedet. Nem csak egy fellángolás ez ami el is múlhat? Ha BIZTOS vagy benne, hogy halálotokig együtt lesztek és szeretni fogjátok egymást, boldogabb életed és gyermekeid lesznek a szeretődtől, akkor meg sztem válj el.
Ui: egy kis idézet :)
Nem az az igazi akivel le tudod élni az életed, hanem az aki nélkül nem.
Gondold át, hogy akarsz-e még 60 évig a férjeddel élni úgy, hogy nem kapod meg azt amit a szeretődtől megkapsz. Majd gondold végig, hogy akarsz-e még 60 évig a szeretőddel élni, úgy, hogy nem kapod meg tőle amit a férjedtől megkapsz. Ugyanis ha mindent megkapnál valamelyiktől, nem lenne kérdés.
A félelem meg, hogy nem akarsz a férjed elé állni a vállással, önámítás. Menekülés a felelőségvállalástól. A vágyak azért vágyak, mert sosem vállalnak felelősséget a következményekért. Csak a céljainkban vagyunk felelősségvállalók.
Szerintem fiatal vagy még a házassághoz nagyon, hiszen még az őszinteséghez sincs bátorságod. :))
23 éves vagy,előtted az élet!!!!!
lehet hiba volt a korai esküvő,ezt csak te tudod,de az csak egy papir....semmivel nem több,mintha csak az élettársad lenne...ha nem lenne az a fránya papir,léptél volna már?? gondold át,beszéld meg a szeretőddel ő mit szeretne és h veled maradna-e...remélem a legjobb döntést sikerül meghoznod,drukkolok neked!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!