Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan oldottátok meg tavkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldottátok meg tavkapcsolatban a közös programokat, eseményeket?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem ez borzasztóan hiányzik, bogy felkeljek a párom mellett, ha kedve van, hozzak neki valami nasit munka közben, meg együtt töltsük a hétvégéket. Köztünk 500 km van, ami nem sok, de nem is kevés. Pl ha pénteken munka után hazaindulok, éjfélkor láthatom a párom. Az a baj, hogy szüleim is otthon laknak, ilyenkor őket is meglátogatom, de akkor meg nem jut idő a páromra. Nyilvan vele nem csak pár órat töltenék. Nagyon rossz, mert mikor együtt vagyunk a viták ellenére is azért elvagyunk, ha nem vagyok vele borzasztó magányos vagyok, nincs itt kb senkim. De itt van a munkám, Magyarorszag meg csak a párom és a családom miatt érdekes.

2024. febr. 19. 11:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Keress nőt közelebb.
2024. febr. 19. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a távkapcsolat nem kapcsolat, de ez csak az én véleményem. Ahogy itt páran írták, ha van terv és egy konkrét időpont az összeköltözésre, akkor kibírható egy ideig, de enélkül...Az én párom például miattam költözött haza külföldről, pedig akkor még csak kb. két hete voltunk együtt. Szerintem ha valakivel tényleg együtt akartok lenni, akkor megoldjátok.
2024. febr. 19. 14:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, 150 km a te általad említett 500 km- hez képest tényleg kevés, de mi sem tudunk találkozni hetente egyáltalán. Tömegközlekedéssel 6-7 óra az út ha minden simán megy. Autóval is 3 óra, mivel sem autópálya nincs, illetve egy nagyvároson is át kell kelni, nem beszélve a magas üzemanyagárakról. Szóval én is inkább a párral előttem szólóval értek egyet, hogy 60 km is sok hosszútávon. Leírásod alapján, hogy akkor sem töretlen a kapcsolatotok ha együtt vagytok illetve nincs is szándékotokban az összeköltözés sajnos továbbra sem látom sok jövőjét ennek a kapcsolatnak. De nektek kell ezt eldönteni.
2024. febr. 19. 22:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!