Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A többműszakos/hètvégi/kikülde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többműszakos/hètvégi/kiküldetéses munkarend szakítóok?

Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 09:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt két faktor van:

-A kapcsolat elején tudott volt-e ez?

-Van-e akarás ezt megoldani?

Ha ez már korán tisztázva volt, és mindkét fél tesz azért, hogy legyen közös szabadidő, akkor meg lehet oldani.

2024. febr. 19. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja megérteni az egyik a másikat, akkor igen. Én ápolónő vagyok és a pénz miatt régen állandóan éjszakáztam. Plusz az ünnepeket is gyakran bevállaltam az ünnepi pótlék miatt és mivel nem volt gyerekem, általában én dolgoztam hétvégén is. A férjem nem igazán tolerálta, hogy sose vagyok itthon amikor ő igen. Nem egészségügyis, hétköznapi munkarendben dolgozott 8 órában. Fontos volt nekem a férjem, így olyan munkahelyet kerestem, ahol több a fizetésem, nincsen éjszaka, nincsen ünnepnap és hétvége. Ha nem váltok, szerintem vége lett volna köztünk nagyon hamar, mert a munkám miatt nem tudtunk minőségi időt együtt tölteni.
2024. febr. 19. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Akármi lehet az.Most mindketten műszakban dolgozunk.Én biztos nem megyek vissza nyolc órába dolgozni,ha nem muszáj.Van szabadidőm,nem kell szabafságot kivenni feleslegesen,az éjszaka legtöbbször nyugis.Nem kell mindig egymás seggében lenni,nekem fontosabb a minőség,mint a mennyiség.
2024. febr. 19. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten máshol dolgozunk, mint mikor megismerkedtünk, más munkarendben. Eszünkbe se jutott szakítani ez miatt.
2024. febr. 19. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a partneren múlik, hogy akar-e alkalmazkodni!

Az exem amiatt hagyott el, mert túl sokat voltam távol amikor a cég telephelyét építették, igaza volt, majd 2 év ment el rá és kb az összes vagyonom(unk), nem akartam hitelt felvenni ezért az akkori lakásunkat is feldobtam(90% saját tulajdon volt) és albérletbe költöztünk.

Ez volt 2018-ban és 2019-ben közölte, hogy nem előre felé megy a kapcsolatunk és a munkám a szerelmem. 2021 végén beindult az üzlet, 2022 végére már volt haszon, 2023 már kezdett úgy alakulni a cég ahogy terveztem, megnyugodtam.

Volt közben barátnőm, de nem volt együttélés, igazából barátság extrákkal kapcsolat volt, ez úgy kb 2 évig tartott.

2023 végén felhív, hogy visszajött Budapestre és szeretne velem találkozni, mert szerinte rendbe lehet tenni a kapcsolatunkat. Meghallgattam mit is akar mondani, elmesélte mi történt vele az elmúlt 3 évben, mondanom sem kell, hogy összetörték a szívét és bár ezt nem mondta ki de pontosan tudtam, hogy nem miattam jött vissza. Annyit mondtam neki, hogy nagyon szeretem mind a mai napig, Őszinte volt velem mindig, jól esik látni és beszélgetni vele, de egyenlőre meg vagyok egyedül, nem szeretnék senkivel sem összeköltözni. Most heti 2-3 alkalommal találkozunk, majd kialakul mi lesz belőle.

2024. febr. 19. 13:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem az. Nem egyszerre dolgozunk. Gyerek szempontjából ez még jó is, és azért van közös időnk, ha változó is.

Amikor összejöttünk, csak éjjel voltunk mindketten szabadok. Úgy nem bírtam volna, de ismerek olyat, akinél meg működik úgy is. Vagy olyat, aki hiába végez négykor, ott vannak egyéb dolgok, amiket tanít, így szintén nem látja sokat a felesége. Vagy olyat is ismerek, aki kettőkor végez, de minden egyes nap késő estig edzést tart, mégis házas.

2024. febr. 19. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!