Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Barátnőm ahelyett hogy kettőnkre koncentrálna és a mi gondjainkat próbálnánk helyre tenni, ahelyett azzal foglalkozik hogy ki hogy lépett előre az életében, csak mi nem.

Én erre azt mondtam neki hogy hiába az csak látszat és nem tudjuk az ő gondjaikat.

2024. febr. 19. 09:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Igen ezek a szintlépések az együtt élesen kívül nincs meg.

Többször beszéltem vele erről miért nem érzem ..

Amit oknak érzem hogy miért:

Sokszor a kommunikációnk sem jó

Úgy érzem hogy nem tudok rá támaszkodni mert folyton vlmi baja van,

Sokat betegeskedik és hiába kap orvosi iránymutatást nem 100%al csinálja hogy rendbe jöjjön belőle

Mindig nincs idő a válasz pedig azért látom nem így van

2024. febr. 19. 16:13
 22/27 anonim ***** válasza:

Miért, szerinted ha "szintet lépnétek" ezek megoldódnának?

Javulna a helyzet, ha mondjuk lenne egy papírotok, amin jogilag is együtt vagytok?

Vagy kéne az a plussz stressz, kialvatlanság, és fizikai legpróbáltatás, ami egy várandósság?

Mert egy gyerekszülés után simán van, hogy hónapokig fekvőbeteg a felesgéged.

Van olyan is a barátik körben, akinek fogyatékkal élő gyereke született, és egy autisztikus ovist kell nevelnie.

Vagy elbactak valamit a szülésnél, és az epiurálist rossz helyre adták, és a nőnek maradandó sérülése lett.

Biztos ilyen alapokra akarsz építeni?

Mert amiket mondassz, mind csak plussz komplikációk lehetnek, amiket még ezen felül meg kellene oldani. Erre készek vagytok?

2024. febr. 19. 16:27
 23/27 A kérdező kommentje:

22es Ezt nem érti meg barátnőm hogy amíg ezen nem változtatunk..

Tényleg segitem őt, elkísérem orvoshoz, itthon ha látom fáradt megcsinálom én helyette. Ami van kevés ügy azt én intézem. Kivaltom a gyógyszert neki, figyelek rá stb

2024. febr. 19. 16:44
 24/27 anonim ***** válasza:
90%
Jajj, már megint te vagy az?! Akinek a csaja gyereket akar és már belebetegedett, hogy nem csinálsz neki és minden héten kiirod a kérdést? Miért nem szakitotok már végre?
2024. febr. 19. 16:52
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg egy ilyen kapcsolatra akartok építeni?

Ha már most nem jó, pl egy gyerektől nem oldódna meg....

2024. febr. 19. 16:55
 26/27 anonim ***** válasza:
88%
Akkor nem csak nekem ismerős a kérdés....
2024. febr. 19. 19:25
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Amíg hazudozol meg nem mondod ki, hogy egyáltalán nem tervezel vele gyereket, addig nem is fogja érteni.

Csak kitalálsz valami újat, hogy ha ezt meg azt teljesíti, akkor lehet, hogy egyszer majd lesz gyerek. Ez egyszerű zsarolás.

A csajod azért van mélyrepülésben, mert most esik le neki, hogy rád várt eddig, és örökre elvesztette az esélyt, hogy gyereke legyen.

Pont azért xarik bele most már mindenbe, amit mondasz, mert a kapcsolat úgy ahogy van, nem érdekli. Viszont: nálad lakva megmarad a munkahelye és a vendégköre.

De szemmel láthatóan te is beéred ennyivel. Lénywg, hogy a környezeted azt higgye, hogy a kapcsolatod rendben van. Elvégre biztos senkinek sem tűnt fel, hogy se eljegyzés, se gyerek, csak hízik a csajod és lerobbant fizikailag... A gyakorin se ismertek még fel az ismerőseid...

Áltasd csak magad.

2024. febr. 19. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!