Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Barátnőm ahelyett hogy kettőnkre koncentrálna és a mi gondjainkat próbálnánk helyre tenni, ahelyett azzal foglalkozik hogy ki hogy lépett előre az életében, csak mi nem.

Én erre azt mondtam neki hogy hiába az csak látszat és nem tudjuk az ő gondjaikat.

2024. febr. 19. 09:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%
Én meg nem értem meg. Mert nem másokkal kell foglalkozni. Hogyan léphetek előre ha mindenki más érdekli csak te nem? Sehogyan. Jobb külön utakon járni.
2024. febr. 19. 12:01
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

Azért öt éve arra várni, hogy majd a csajod megváltozik, szintén nem vall sok észre. Tapasztaltál már bármilyen téren javulást?

Mennyit akarsz még élni egy rossz kapcsolatban?

2024. febr. 19. 12:16
 13/27 anonim ***** válasza:
82%

12,

Nem mondta a kérdező, hogy mi a probléma és hogy ki tudna tenni ez ügyben.

Nekem ez a gyanús.

Hogy hulla kussban van arról, hogy pontosan mit nem tudnak megoldani. Ha a csajjal lenne a baj, szerintem már kibökte volna.

2024. febr. 19. 12:29
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de olyan nem létezik, hogy csak az egyik a hunyó. Mindkettő az. Már csak azért, hogy együtt vannak a nagy semmire.

Hogyha egyszer valamelyik nem akar előbbre jutni míg a másik célja az akkor inkább szakítsanak. Ez vonatkozik arra is hogyha nincs miért előre haladni és a másik egy nagy álmodozó.

Nincs egymás mellett keresnivalójuk.

2024. febr. 19. 12:33
 15/27 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem meg pont megérdemlik egymást! Mindkettő elvan a langyos kakiban, mindketten panaszkodnak, de egyik se képes szakítani. Akkor annyira nem rossz ez nekik. Életük végéig el lehet így evickélni.

2024. febr. 19. 12:51
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Na ja, el lehet, de akkor gyerek ne szülessen belé. Mert az szívna a legtobbet.
2024. febr. 19. 13:15
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

"ahelyett hogy kettőnkre koncentrálna és a mi gondjainkat próbálnánk helyre tenni"

- hogy akar előrelépni, amíg a mostani gongokat nem oldjátok meg?

2024. febr. 19. 14:26
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mi a probléma, mi az, amiben máshoz hasonlítja a ti helyzeteteket?
2024. febr. 19. 15:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a csaj azon lovagol, hogy ennyi idő alatt se eljegyzés, se esküvő, se gyerek, mások meg ennyi idő után a második gyereknek rendezik be a babaszobát. A kérdező meg gyártja a kifogásokat, hogy miért nem lép. Amire az az egyszerű válasz, hogy nem akar. De ezt nem lehet kimondani, mert akkor lelép a fix punci.
2024. febr. 19. 15:10
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne húzzátok egymás idejét, 5 év alatt ki kellett derülnie, hogy egymást keresitek-e. Úgy tűnik, te bizonytalan vagy, vagy igazából nem vele képzeled a jövőt. Ha így van, legyen bátorságod szakítani.
2024. febr. 19. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!