Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni?
Barátnőm ahelyett hogy kettőnkre koncentrálna és a mi gondjainkat próbálnánk helyre tenni, ahelyett azzal foglalkozik hogy ki hogy lépett előre az életében, csak mi nem.
Én erre azt mondtam neki hogy hiába az csak látszat és nem tudjuk az ő gondjaikat.
Azért öt éve arra várni, hogy majd a csajod megváltozik, szintén nem vall sok észre. Tapasztaltál már bármilyen téren javulást?
Mennyit akarsz még élni egy rossz kapcsolatban?
12,
Nem mondta a kérdező, hogy mi a probléma és hogy ki tudna tenni ez ügyben.
Nekem ez a gyanús.
Hogy hulla kussban van arról, hogy pontosan mit nem tudnak megoldani. Ha a csajjal lenne a baj, szerintem már kibökte volna.
Most nem azért, de olyan nem létezik, hogy csak az egyik a hunyó. Mindkettő az. Már csak azért, hogy együtt vannak a nagy semmire.
Hogyha egyszer valamelyik nem akar előbbre jutni míg a másik célja az akkor inkább szakítsanak. Ez vonatkozik arra is hogyha nincs miért előre haladni és a másik egy nagy álmodozó.
Nincs egymás mellett keresnivalójuk.
Szerintem meg pont megérdemlik egymást! Mindkettő elvan a langyos kakiban, mindketten panaszkodnak, de egyik se képes szakítani. Akkor annyira nem rossz ez nekik. Életük végéig el lehet így evickélni.
"ahelyett hogy kettőnkre koncentrálna és a mi gondjainkat próbálnánk helyre tenni"
- hogy akar előrelépni, amíg a mostani gongokat nem oldjátok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!