Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tart össze egy párt, ha nem jó a szex?
Nincs gyerek, nincs közös vagyontárgy. 48 évesek vagyunk.
Megoldás a maszturbáció?
Ti maradnátok-e?
(Kérlek, írjatok a végére kort és nemet)
Ha jol veszem ki a sztoribol, csak ket eve vagytok egyutt, 2 honapja meg keves volt neki a szex most meg harit…
Ebbol nekem az jon ke hogy o az aki ki akar hatralni a kapcsolatbol, itt igazan nem te dontesz, hogy lesz e szakitas hanem o.
Lehet elmult a lelkesedese, szerelmes lett vkibe stb.
52 eves vagyok elvalt (f)szexualisan aktiv, igenyem lenne ra, partner nincs hozza.
Korosztalyom a 40-50 es holgyek, legtobbje, toxikus, mergezo, neurotikus, akikkel keptelen vagyok kapcsolatban lenni. Igy inkabb egyedul. Maszturb, rosszlanyok. Ennyi
Ha nincs szex már semmi nem tartja össze a párt. Max félelm miatt vannak együtt mert, hogy egyedül nem jó a mai világban maradni a sok éves kapcsolat után.
Kérdező, dolgozzatok a szex témán mert ha kifújt ott lesz a szenvedéses része ami qrva szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!