Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tart össze egy párt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tart össze egy párt, ha nem jó a szex?

Figyelt kérdés

Nincs gyerek, nincs közös vagyontárgy. 48 évesek vagyunk.

Megoldás a maszturbáció?

Ti maradnátok-e?

(Kérlek, írjatok a végére kort és nemet)

2024. febr. 18. 12:27
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
40-milyen megoldást találnál elfogadhatónak egy ilyen helyzetre?
2024. febr. 18. 20:00
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Hat a szex alatt én csak magát a behatolást értettem, szóval számomra nem dőlne össze a világ, ott a keze, szája, ha valami miatt nem lenne rendben a penisze. De persze ez sem mindegy. Ha merevedési gond, akkor azt lehet orvosolni. Ha olyan dolog, ami kezelhető, csak lusta, akkor nem maradnék. Ha mondjuk ne adj eg, valami balesetben elvesztené, akkor nem kérdés, hogy maradok. Vagy ha nem amiatt nincs szex, mert nem kivan. Nyilván ezek más helyzetek.
2024. febr. 18. 20:14
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
42-altalaban a libidó csokkenese vagy a másik fél iránti vágy csokkenese az ok. Én voltam ilyen kapcsolatban, nőként nagyon megalazo volt megelni, hogy nem kíván a párom. Nem a szexhiany miatt léptem ki, hanem azért, mert teljesen alaasta a női önbecsülésem.
2024. febr. 18. 20:19
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Persze, 42-es, ez teljesen más helyzet, ezt máshogy kell körül járni. Én csak azt mondom, hogy ha bármilyen rajta/rajtunk kívül álló okból nem menne a szex, akkor nem hagynám el a párom. Ha ellaposodik a szexuális elet, meg kell próbálni feldobni mindkét félnek, de ha ez sem megy, akkor érdemes elgondolkozni a folytatason.
2024. febr. 18. 20:27
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szakítás csak az utolsó megoldás - amennyiben szeretitek egymást. Ha igen, akkor tessék leülni, beszélni. Párterápia, tanácsadó
2024. febr. 19. 08:07
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha jol veszem ki a sztoribol, csak ket eve vagytok egyutt, 2 honapja meg keves volt neki a szex most meg harit…

Ebbol nekem az jon ke hogy o az aki ki akar hatralni a kapcsolatbol, itt igazan nem te dontesz, hogy lesz e szakitas hanem o.

Lehet elmult a lelkesedese, szerelmes lett vkibe stb.

52 eves vagyok elvalt (f)szexualisan aktiv, igenyem lenne ra, partner nincs hozza.

Korosztalyom a 40-50 es holgyek, legtobbje, toxikus, mergezo, neurotikus, akikkel keptelen vagyok kapcsolatban lenni. Igy inkabb egyedul. Maszturb, rosszlanyok. Ennyi

2024. febr. 19. 09:09
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek már nincs,az kilőve. Közös vagyon van,szex nincs. Legalábbis egymással régóta. Nejemnek ugyan van partnere,de már nem izgat. A megszokás,a közös múlt,emlékek tart össze.Ismerjük egymás rezdülését stb. Én magam elmaszturbálgatok,és ennyi.50n,58f
2024. febr. 19. 10:10
 48/48 anonim ***** válasza:
36%

Ha nincs szex már semmi nem tartja össze a párt. Max félelm miatt vannak együtt mert, hogy egyedül nem jó a mai világban maradni a sok éves kapcsolat után.

Kérdező, dolgozzatok a szex témán mert ha kifújt ott lesz a szenvedéses része ami qrva szar.

2024. febr. 25. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!