Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tart össze egy párt, ha nem jó a szex?
Nincs gyerek, nincs közös vagyontárgy. 48 évesek vagyunk.
Megoldás a maszturbáció?
Ti maradnátok-e?
(Kérlek, írjatok a végére kort és nemet)
Nincs szex egyáltalán (ha nincs, mióta nincs?), vagy van, de nem jó? Csak neked nem jó, a párodnak igen? Bár azt illik éreznie/tudnia, ha a másik félnek nem jó és akkor speciel nekem sem lenne már jó. Én is azt mondom, hogy a kommunikáció fontos, együtt változva javítani a dolgokon meg lehet próbálni. Valami újat, újdonságot belevinni.
Mi régóta vagyunk házasok, gyerekek is vannak, nálunk is voltak/vannak hullámvölgyek természetesen. Én nem láttam még olyan, hosszú ideje fennálló kapcsolatot a környezetemben, ahol ne lett volna hullámvölgy és ahol hosszú távon ugyanaz a tűz tud lobogni mindig. Biztos van ilyen is, csak én még nem láttam ilyet.
42F
(Mivel új vagyok itt, csak 3 percenként írhatok választ, ezért itt összevontan reagálok.)
2 éve vagyunk együtt, szóval még nem kellene, hogy bele leyünk fásulva.
Egy nőgyógy probléma miatt 1 hónapban több hét úgy telik, hogy nem tudunk együtt a vérzés miatt. (Tudom, hogy van akinek ez nem probléma).
Igen sajnos egyéb, körülményekből származó gond is van, ami simán kivetülhet a szexre.
Eleinte én voltam az, akinek kevesebb szex is elég lett volna (heti 2).
Vagy fél éve ez havi 1 lett, és most már ha nincs vérzés sem használjuk ki a lehetőséget. Látom, hogy hárítja, elkerüli.
Most rákérdeztem. Erre jött elő azzal, hogy én nem úgy csináltam, hogy neki is jó legyen, "pedig ő utalt rá anno", ami azért gáz, mert örömmel csináltam volna úgy, hogy neki is összejöhessen a hüvelyi.
Természetesen egyéb úton mindig elvittem az orgazmusig. És logikusan mindig én vagyok a második. Ha sikerül, mert nekem ez egy passzív nővel nem nagyon szokott összejönni. És ez magyarázza meg azt, amit írtam, hogy neki ez teherré vált. De lehet, hogy csak úgy teher, hogy ő sem kapta meg azt a törődést, ami neki kell az aktus általi orgazmushoz.
Valóban egy jó lakótársi viszony is értékelendő. De azért elszomorít, hogy a szexet nem tudom megélni a kapcsolatban...
Lehet, hogy az egyéb problémák megoldása ezt helyre teszi, de a mostani beszélgetés azt tanusítja, hogy keletkezett egy jó nagy probléma, amiből nem lesz nehéz visszajönni.
Ha sikerül is a változtatás, mostantól mindketten kételkedhetünk abban, hogy ez vajon őszinte, vagy csak feladat teljesítése, amit a beszélgetéssel kieszközöltünk, pl hogy elkerüljük a szakítást.
Ha neked ez így jó, akkor maradj, ha nem, szakits.
49f
Nálunk a vagyon…
Szex Nincs 47F
Nem bírom már szerelem és érzelem nélkül..
Persze én veszítenék többet
Igen, mindenki azt gondolja, hogy a féfinak 100%, hogy lesz orgazmusa.
Ezért a nők többsége nem is nagyon aktív ennek bármi úton való elősegítésében. Vagy azért mert teher / furcsa neki, vagy mert nem is tudja, hogy mit és hogyan kell(ene) csinálni, mert nincs hozzászokva.
És ha a szexben ilyen problémák vannak, akkor megette a fene, hiszen a szexnek az örömről kellene szólnia, nem a feladatmegoldásról.
(Oké az más kérdés, hogy nem baj, ha fáradtság, stessz, alkohol miatt egyszer-egyszer nincs, vagy nem is kifejezetten cél, de azért az arány legyen már több mint 50%, és inkább az legyen ritka, amikor nem sikerül)
Igen, a szex sosem volt az az idilli, szinte egyszerre, hanem mindig a nőre koncentráló rész teljes odaadással, majd pedig a rám koncentráló rész.
Most úgy tűnik, hogy ez egy hosszú folyamat lesz, amiben már van egy adag sértettség, sérelem.
És igen, a többi rész megoldása sem lesz egyszerá, mert vannak kisebb-nagyobb inkompatibilitások más területeken. (Pl gyerekeim elfogadása, anyagiak, habitus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!