Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék én is boldog lenni?
Teszem hozzá én magamban őrlődök, soha semelyikük nem tudta meg hogy így érzek, és jól esik kiadni ide.
Szóval volt már párkapcsolatom, kudarcaim, majdnem kapcsolatiam. A majdnem kapcsolatok fájtak a legjobban, mert semmi baj nem volt velem, csak nem volt meg bennem a plusz. Elég laza vagyok, bulis, és korrekt, tehát NEM vagyok feszülős, nem görcsöltem soha rájuk, sem az ismerkedésre
De bevallom borzasztóan zavar hogy ezek az emberek már sokkal boldogabbak mint velem voltak, nekem meg senki érdemleges nem jön. A legutóbbi majdnem kapcsolatomból, amihez fél év kellett hogy továbblépek, látom a srácot az új barátnőjével akivel már képeken is látszik mennyire boldog. Ő miben jobb mint én? hol rontom el? Nem akarok nekik rosszat, de bevallom irigy vagyok. Én mindig igyekszek jó ember lenni, jó társ lenni,és látom mással mennyivel boldogabb, az nagyon fáj.
Ilyenkor mondja mindenki foglald le magad, majd jön meg hasonlók. Hát nem jött. Erasmuson voltam, sokat utaztam, voltak vannak nagyon király hobbijaim.
De egyre jobban érzem, hiába a jó élet, hiába minden, egy ponton tovább ez értéktelen ha nincs kivel megosztani és nincs kit szeretni. A barátok nem pótolják ezt, és lassan az élmények se.
Mások akikkel voltam már vígan másokkal vannak, de HOL ISMERKEDNEK? Annyi helyen megfordultam, annyi helyen voltak új emberek....általában ezek a magányos óráimban jönnek elő, meg tényleg vágyok már párra, 2,5 éve vagyok egyedül.
Mi hiányzik nekem hogy az a plusz meglegyen bennem? Csak mert mindig ki van emelve hogy mennyire különleges vagyok, intelligens, kedves de akkor hogy van ez ha mégis-jópárszor nincs meg bennem az a plusz?
Nem átlagos az életvitelem, sokszor mondták hogy velem kivételes és meglepő hogy mennyire mély dolgokról lehet beszélni.
Igyekszek félretenni az irigykedést de ezekben a lányokban mi van, ami belőlem hiányzik? Mikor lesz végre az, hogy valakinek én leszek AZ?
Fáj, egyszerűen hogy nekem miért nem jön
Korántsem biztos, hogy nincs benned az a plusz. Lehet, hogy arról van szó, hogy bennük nincs meg a megfelelő plusz hozzád. Ne feledjük, a palik, főleg fiatal korban hajlamosak betojni a sokoldalú, talpraesett csajoktól. Van, hogy hiába szép, okos, kedves valaki, mégis egy "átlagosabbat" választanak helyette. Mert ők úgy érzik, annak tudnak megfelelni, azzal vannak egy szinten.
Légy türelmes:)
Milyen nagyon király hobbijaid vannak? Tudom nem releváns a kérdés szempontjából. Csak kíváncsi vagyok.
A válasz pedig igen. Szerintem szeretnél boldog lenni.
Kérdező,mintha engem írtál volna le.
Ugyanezt tapasztalom teljesen.
Csomószor elmondják,velem mennyire különlegesen el lehet beszélgetni,mennyire okos vagyok,normális,ritka stb,mégsem tudok felmutatni semmilyen sikert a kapcsolataimban.Nagyjából már ismerkedési fázisban dobnak,és lecserélnek,ahol szintén kirakják a fotót,és látszik,hogy az adott illető mennyire boldog.
Én sem jöttem rá az okára.Nálam biztos a külső,mert szépnek nem mondanám magam,de ha Te csinos vagy,akkor fogalmam sincs mi lehet..
Nincs veled semmi baj. Àtérzem
nekem akkor sikerült mikor màr teljesen lemondtam róla. Azt mondtam magamnak bassza meg akkor is boldog leszek egyedül nem fogok egy másodpercre se szomorkodni emiatt. Rá kb 3 hónapra találtunk egymàsra :)
Azóta családunk Is van. 7 éve együtt.
SZERENCSE.
Ezt, ennek a hiányát a legnehezebb elfogadni, mert egyáltalán nem tudod befolyásolni, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, hiába fordultál meg annyi helyen, annyi ember között... Sosem voltál jókor jó helyen, sosem azzal találkoztál, akivel "kell", hanem helyette mindenki mással. Ez ennyiről szól.
El ne hidd, hogy mások különbek nálad, akár külsőre, akár személyiségre és viselkedésre! Sokan szeretik ezzel nyomasztani azokat, akiknek (még) nem volt szerencséjük, arra hivatkozva, hogy ezzel legalább konstruktív tanácsot adtak, mert az említetteken lehet változtatni. Lóf@szt. Nem ezen múlik. Olyan emberek élnek teljesen jó kapcsolatban a hozzájuk illő társsal, akik egy pillanatot nem töltöttek "önfejlesztéssel". És nem, nem azért, mert ők eleve tökéletesek, így nem is volt szükségük rá... Ahogy azt sem gondolhatja komolyan senki, hogy az összes ilyen kapcsolat valójában egy rakás sz@r, csak a látszat más.
Nem belőled hiányzik valami nyugi,hanem még nem jött el az ideje
az igazinak.
"Én mindig igyekszek jó ember lenni, jó társ lenni,és látom mással mennyivel boldogabb, az nagyon fáj."
Ameddig görcsösen igyekszel és irigykedsz, addig nem fog eljönni az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!