Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok párkapcsolatban boldog lenni?
Borzasztó önértékelési problémám van. Mindig véget vetek a kapcsolataimnak, mert úgy érzem, én úgysem tudok mindent megadni, amire a páromnak szüksége lenne. A vége az, hogy folyton csak feszengek, megfelelési kényszerem van és boldogtalan vagyok, ürügyeket keresek a szakításra. Mit tegyek? :( Más is érez így?
25N
Mert "Borzasztó önértékelési problémám van."
Menj el pszichológushoz, ha rendbe teszed magad, akkor fogsz tudni egyenrangú, boldog párkapcsolatot találni.
Szeress nemet mondani, vagy beszéld meg, hogy mit nem akarsz. A kommunikáció a kulcs. Sajnos sok nő néma csendben ül és nem mondja, mi a baj, ami kikészíti a férfiakat. Épp ezzel szenvedek én is.
31 F
Sajnos ilyen a nők és a pasik többsége, max a megfelelési kényszer mértéke változó. Ezért van ennyi fos kapcsolat és házasság na meg válás.
Ezen én is átestem, nekem szerencsém volt önmagammal, ugyanis iszonyú haragra gerjedtem, ami eltörölte a régi énemet. Ma már csak én vagyok a fontos magambak, egész jól működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!