Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legtöbb férfi ilyen ?
Figyelt kérdés
Hisztis , csenddel ver , sértődős ?
Az ismeretségi körömben a legtöbb pasi tényleg ha valami nem úgy történik, alakul ahogy ő szeretné egyből megy a durcizás. Csak én ismerek ennyi hülye férfit ? Vagy ez ennyire gyakori ?
2024. febr. 16. 08:38
11/19 anonim válasza:
Én inkább abból látok sokat, hogy tök normális nők vannak kattos palikkal, a tök normális férfiak meg hisztis libákkal. Kiegyensúlyozott párosból meg egyre kevesebb van a környezetemben.
12/19 anonim válasza:
Ne általánosíts, könyörgöm, mert az a legnagyobb butaság!!
13/19 anonim válasza:
Gyakoribb mint hinnéd. Párom szerencsére nem ilyen. De 10-ből 4-5 férfi garantáltan ilyen.
14/19 anonim válasza:
Te rossz helyen élsz.
Körbevesz a sötétség és a sötét emberek.
csak ilyenek...tuti te vagy rossz helyen rossz emberek között.
15/19 anonim válasza:
Én inkább azonnal nem teremtelek le idegből, helyette elmondom mit gondolok a dologról aztán ha nem érteni akkor elmegyek inkább. Gondolkodjál rajta mit csináltál.
16/19 A kérdező kommentje:
10es köszi a korrekt választ :)
2024. febr. 16. 11:15
18/19 A kérdező kommentje:
Sok embernek, problémája van az értelmezéssel. Nem írtam sehol az összes férfi ilyen. Nyilván nő létemre ismerek hülye nőket is. Ha egy férfi megkérdezné , sok e a pénzéhes nő azt valaszolnám van bőven és nem sértődnék meg ….
2024. febr. 16. 12:03
19/19 anonim válasza:
A nők is ilyenek ám, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!