Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legtöbb férfi ilyen ?
Figyelt kérdés
Hisztis , csenddel ver , sértődős ?
Az ismeretségi körömben a legtöbb pasi tényleg ha valami nem úgy történik, alakul ahogy ő szeretné egyből megy a durcizás. Csak én ismerek ennyi hülye férfit ? Vagy ez ennyire gyakori ?
2024. febr. 16. 08:38
1/19 anonim válasza:
Nem olyan az összes férfi, mint az összes nő sem hárpia. Szerintem nem jó közösségben vagy, vagy előítéletekkel vagy tele fölöslegesen.
2/19 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen. Nem szoktam kimutatni, ha megbántanak és nem is szoktam "durcizni".
Aki szerintem ilyen az még nem komolyodott igazán meg.
3/19 anonim válasza:
Máskor meg az megy, hogy minden férfi erőszakos és k*rva anyázik, ha vissza mered utasítani és kontroll mániás. Nem unjátok ezeket a kérdéseket? Most meg ennek a szöges ellentéte? Ha még ez is lenne az első kérdésed ezen az oldalon, ugyan ki hinné el neked, hogy nem ferdítesz/általánosítasz csak?
4/19 A kérdező kommentje:
Nem írtam az összes férfi ilyen :D
Megint megy a durcázás 😂
2024. febr. 16. 08:50
5/19 anonim válasza:
#4: Mert én igen?🤣 Azt írtam, hogy máskor meg az a szánalmas duma megy. De nem is tagadod, hogy tele van az oldal az agymenéseddel, akkor?
7/19 anonim válasza:
Nem. Esetleg nárcikat fogsz ki.
9/19 anonim válasza:
Pedig nem minden férfi ilyen. Van aki agresszív lesz, ordítoz, csapkod, tör-zúz, vagy elmegy otthonról.
(Igen, tudjuk, vannak normálisak is. Csak rohadt kevés!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!