Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a legtöbb férfi?
27 éves szingli nő vagyok.
30-35 éves férfiakkal szoktam ismerkedni és azt vettem észre a többségén,hogy megvan a kényelmes élete, köszöni szépen ő nem hajlandó
időt,energiát a kapcsolatba tenni,de mégis jó ha van mellette valaki és ennyi,szóval én nőként értékes szeretnék lenni a másik számára nem csak kényelmes és hasznos....
És ha megkérem,hogy több időt töltsünk együtt,akkor olyan szövegekkel jönnek,hogy én ne korlátozzam már le az idejét és ne szabjam meg,hogy mikor mit csinálhat ....
tisztelet a kivételnek,de olyannal még nem találkoztam
Szerezz egy kutyát, annak értékes leszel.
Mindenki értékes akar lenni.
Azt jelenti az időt és energiát,hogy ne csak akkor találkozzunk amikor neki éppen kedve szottyan
Milyen érdekes,hogy azt mondják,hogy ne korlátozzam le őket,ehelyett ők akarnak beszabályozni engem,hogy mikor mennyi időre találkozhatok velük
Én csak a miértjêt szeretném megérteni
Mit szeretnének tőlem nos hosszútávú fix kapcsolatot, elkötelezödést.
Ez már az elején le van tisztázzva ki, mit,szeretne.
Legtöbb amivel ismerkedek 30 fölötti, inkább 34-36 éves
Volt,hogy 38 evéssel is ismerkedtem és nála is ezt tapasztaltam.
Senki nem közölte nyíltan,ezek az én észrevételeim,hogy csak akkor van találkozó, ha én megyek,mert neki esze ágában sincs megmozdulni és kicsit több energiát beletenni.
Volt olyan,hogy 3 hétig csak írogatott,hogy így hiányzol úgy hiányzol, nagyon átölelnélek, látnálak már,de amikor szóltam,hogy akkor találkozzunk menjünk el valamerre,na akkor már nem is hiányoztam annyira ... akkor jöttek ezek a szövegek,hogy én ne mondjam már meg neki mikor,ne korlátozzam le az idejét
Az elején hogy lehet még letisztázni, mielőtt megismeritek egymást?!
A kulcsa az, hogy nem fekszel le velük egy darabig, viszont nagyon nő vagy, nőként viselkedsz… majd megtanulsz mérni… tudtok e igazán melyen beszélgetni, megtesz-e érted dolgokat, fontos vagy-e neki. Ha ez utóbbi áll fenn, akkor bár természetesen szexelni szeretne, de tud rád várni egy darabig, amíg úgy érzed, hogy valóban át tudod neki adni magad…
Tehát mérés az alapja! Nagyon fontos, hogy milyen a bemutatkozó profilod, te sose írj rá férfire, csak lássa, hogy ránéztél 2-3 szor az adatlapajára. Akinek tetszel írni fog. Az egy egy szavas válaszokra nem reagálunk! Nem chatelgetünk, hanem 3 levélváltás után megbeszélünk egy 30 perces első randit. És találkozzunk vagy 20-30 emberrel először 30 percre szigorúan. Ebből már lehet érezni, hogy ki jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!