Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy megleckéztetném, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy megleckéztetném, de nem tudom hogyan?

Figyelt kérdés
A szitu a következő: én magyar vagyok, ő lengyel, Angliában dolgozunk mindketten már jópár éve. Elmentünk meglátogatni a szüleit a gyerekkori falujába, és szóba került egy jogi kérdés a házassági papírjainkkal kapcsolatban. Erre a párom (nem szokott ilyet amúgy) tök lekezelően azt mondta “te ezt nem értheted mert ez lengyel törvény és nem magyar “. ???! Basszus, elfelejtettem volna hogy müködik a Google, vagy nem tudok már olvasni?? Kb idiótának nevezett ezzel. Fortyogok, mert ez nagyon rosszul esett. Teljesen elrontotta az egyhetes mini vakációnkat, és alig várom hogy hazamenjünk.

2024. febr. 13. 22:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Utsó vagyok, szóval ezzel arra akartam utalni, hogy egy csomó idióta "haveri alapon kellett egy jogszabály"-uk van nekik is, amit nem is biztos, hogy úgy tartatnak be, ahogy hangzik (pl. csok-ja hány embernek van, aki amúgy Ausztriában él? vagy babavárója? csak le kell papírozni...). Mégha meg is érted, hogy mi van a jogszabályban nem biztos, hogy megérted, hogy hogyan működik. Lehet csak erre akart utalni.
2024. febr. 13. 23:08
 12/21 anonim ***** válasza:
túlreagálod
2024. febr. 13. 23:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Simán mond el neki hogy szarul esett és ne nézzen ennyire hülyének.

Az megint más ha tényleg leidíóttázott volna szó szerint.

2024. febr. 13. 23:44
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Túlreagálod. És persze hogy el tudod olvasni, de gondolom ott helyben épp valamit rosszul tudtál attól még. Nem gondolom, hogy egy rosszul megfogalmazott mondat már azt jelentené, hogy idiótának tart általánosságban. Az is lehet, hogy csak nem tudta jól kifejezni magát a nem anyanyelvén. (Gondolom angolul beszéltek.)
2024. febr. 13. 23:48
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Bocs, de szerintem is tultolod es egy pont utan mar csak magadat hergeled. Nem volt kedves amit mondott, degradalo volt, de a reakciod tulzas. Beszeld meg vele hogy ez es ez neked rosszul esett. Kesz.
2024. febr. 13. 23:51
 16/21 anonim ***** válasza:
59%

Ezt a hisztit .....

Mint az exem ....

Soha többé nem akarok ilyen nőtől semmit.

2024. febr. 13. 23:52
 17/21 anonim ***** válasza:
15%
Mit hisztizel? Beleugattál olyan dologba, amihez nem értesz és rendre lettél utasítva. Nyilván máshogy működnek a lengyel törvények, amikre neked kevés rálátásod van. Ilyen egy hisztis pıcsát mint te elkerülni kellene, nem feleségül venni. Térdelj le és a két kezed tedd össze, hogy a párod tolerálja a hisztériarohamaidat.
2024. febr. 14. 07:09
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Milyen házasság lesz ebből, ha már most lekezelés, sértődés, tisztázatlan helyzetek és sérelmek és megleckéztetés van?
2024. febr. 14. 09:52
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Rohadtul nem reagálja túl és nem nőként mondom ezt! A pasi reagálta túl a gondolatát és a beszólását! Ezt jóvá kell tennie!
2024. febr. 15. 12:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Aki ezt gondolja, az viseljen el nyugodtan ilyeneket! De nem kell mást megaláztatásra bíztatni!
2024. febr. 15. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!