Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod azt írná egy másik nőnek hogy ha nem lennél messze és nem lennék foglalt szóba jöhetnél, te mit gondolnál?
Figyelt kérdés
Nos a szexuális életünk az utóbbi időben elég szar, ritka és túl rövid. Bevallom nem gondoltam csak néha, hogy valami másik nővel is írkál. Beleolvasni a telefonba se kellett volna, de hajtott a kíváncsiság, amúgy feszt nála van. 8 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem tőle az volt a válasz hogy ezt csak úgy írta, nincs ebben semmi ha olyan lett volna kitörli. Hát nekem erről tök más az elképzelésem. Én nem írok másnak ilyet, max akkor írnék ha úgy is gondolnám.2024. febr. 13. 19:42
11/12 A kérdező kommentje:
Tegnap óta elég fura nem is nagyon szól hozzám.
Basszus jól belenyúltam 😁 na de legalább tudom
2024. febr. 14. 08:46
12/12 anonim válasza:
Jofej, hogy azt mondta, kitörli, ha olyan lenne 🤣 ezek után nem kérdés, hogy kidobnám
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!