Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20éveslány vagyok,1,5éve van barátom. Elmondta, hogy már 1hónapja nem szerelmes már belém de hogy mindennél jobban szeret. Szakítani akartam, de ő hallani nem akart róla. Azt mondta hogy ne adjuk fel az első akadálynál. Szerelmet vissza lehet hozni?
Lehet hogy még simán vissza lehet hozni a szerelmet, vagy csak magától visszajön. Nekem is vannak olyan napjaim, mikor úgy nincs igazából kedvem a páromhoz, nincs vele semmi bajom, csak valahogy nem vágyom rá úgy. De aztán eltelik pár nap és megint fülig szerelmes vagyok. Szerintem nagyon sokan vannak így ezzel. És szerintem ez így is teljesen normális. Az 1 hónap már kicsit sok, de még nem lehetetlen visszahozni a szerelmet. Kellene valami közös program, elmenni valahová, mint az első randikon, hogy újra meglássa benned azt a nőt akibe anno beleszeretett.
És tényleg baromság amit sok ember ír, hisz őszinte volt, ráadásul nem is akarja feladni a dolgot, egyszerűen csak őszinte akart lenni, mert úgy érzi ha tudsz róla, akkor ketten tudtok tenni a kapcsolat megmentéséért.
Ha amúgy nagyon jól megvagytok, megvan a harmonia, akkor szerintem ne hagyd ott!
Mást tényleg nem tudsz tenni, mint hogy programokat szervezel és légy olyan mint eddig. Ezek után se kell körbeugrálnod, számonkérni meg végképp nem, légy nagyon türelmes hozzá és megértő, szerintem így nagy esély van rá hogy újra fellobbanjon a tűz :)
Nagyon drukkolok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!